Έτσι ξαφνικάααα – έτσι ξαφνικάααα


Green DevilΓεια σας μάγκες αλάνια πρίγκιπες.

Πόσα τραγούδια να τους αφιερώσω? Έτσι ξαφνικάααα, έτσι ξαφνικάααα και…. μπαμ και κάτω έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο και… κάθε ξημέρωμα πεθαίνω, κάθε ξημέρωμα πεθαίνω και… εσύ μου μιλάς στη καρδιά μου και… μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών. Τι ποτ πουρί και αυτό ε, από αύριο στο orange RABBIT shop.

Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα. Ζήλεψα την ιστορία του Θρύνου.. Πόσα χαπάκια, πάρτι τρελά στα δωμάτια, τσαχπίνικα αγόρια του Σαμουήλ και Ενεσούλα ενεσούλα και στ`αστέρια έφτασα?

Ακόμη ένας στη λίστα. Δεν τους νοιάζει ρε, ειλικρινά δεν τους ενδιαφέρει. Άμα φτάσαμε στην λίστα με 5 ανθρώπους που η καρδία τους έκαμεν όπως το αυτοκίνητο που αλλάσει ταχύτητα χωρίς το κλατς και δεν εσυγκινήθηκεν ένας δημοσιογράφος ρε, δεν εσυγκινήθηκεν ένας να πει ρε γαμώτο εν άνθρωποι, εγώ γιατί να ενδιαφέρομαι?

Οκ, έχω προσωπικά συμφέροντα, δεν αντιλέγω, δεν τους θέλω στα καζάνια μου… δε θέλω να τους βλέπω καν, αλλά μιλάω άκρως ευθέως. Οι σκατάδες παίζουν πελλό να την κλοτσήσουν τζαι θυμώνω. Τζαι μεν σας πιάσει το ευαίσθητο, τον καιρό που πανηγυρίζαν με τον Μπόα που έκαμνε 200αρι και 100αρι σε χρόνους που ο Μπολτ φαντάζεται δεν είδα κανένα να συγκινηθεί.

Τον καιρό που ο γέρος Πουρσαιτίδης ενόμιζες εν αρχηγός Προσκοπίου που το τροχάδι, ο Κόντης στο παιχνίδι μαζί μας στην ασπίδα ενόμιζες εν  U17 (λίο πριν την κλοτσήσει ξυστά), ο κάθε χαμένος που αναγεννιέται και σπάζει ρεκόρ χιλιομέτρων στην Ευρώπη (Χαίρε Πίντο), δεν ήρθε κανένας συνειδητοποιημένος να πει κάτι.

Ε ούτε εγώ ρε θα τους σκεφτώ. Άμα οι οπαδοί τους το μόνο που νοιάζονται είναι ότι δε θα παίξει μπάλα και να μην ακουστεί τίποτα για την ομάδα τους, αντί να δουν ότι παρολίγο να πεθάνει κόσμος… εμένα τι να με νοιάζει ρε? Για την Τερέζα με περάσατε?

Ξεκινάνε τα μηνύματα στο twitter έτσι για εισαγωγή.

Ειλικρινά έγυρα πίσω και περιμένω τις εξελίξεις. Ο Φοίβος επείεν άρον άρον να τον δει στη Λάρνακα (όχι μόνος). Που εκρούσαν τους μιτσιούς μας Λευκωσία όμως εν επείεν κανένας, τωρά τους έπιασε η ευαισθησία. Αλλού τούτα, δεν γοράζουμε λέμε…..

NEXT PLEASE

Μετά το Φοίβο εφκήκεν να μου κάμει δηλώσεις ο Ραούφ, ότι τάχα δε θα σπιλώσει κανείς τη περσινή πορεία ιστορία του παραρτήματος στ`αστέρια με τα μόλις [email protected]!!!! κρούσματα καρδιακών.

Πάμε Ραούφ: Ενεσούλα ενεσούλα και στ`αστέρια έφτασα  (πάντα σε ρυθμό πετραδάκι πετραδάκι για τα σένα το`χτισα)

NEXT λέμε

Μετά ήρθε και ο Χρύσης να μας πει πριν από χρόνια ότι μόνο άσπρο clear τους έδινε ο Σχίζας. Καλά ρε μεγάλε, αφού μόνο άσπρο clear θέλατε τον γιατρό τι τον είχατε? Ας σας άφηνε 2-3 κουτάκια να`χετε να παίρνετε…

Next ρε, NEXT

Βγήκε και ο Αντωνίου στα ράδια, όσοι δεν τον ακούσατε χάσατε. Τι να σας λέω… να του λένε για συμπληρωματικά χαπάκια και να τους λέει για ντόπες. Τρελάθηκαν όλοι στον Αρχάγγελο και δεν ξέρουνε τι κάνουνε. Είχε και παράπονο ότι οι άλλοι δημοσιογράφοι δεν τον ρωτήσανε ενώ του Άστρα τον ρωτήσανε.
Τάκη είναι επειδή τους στέλνετε από πριν τις ερωτήσεις. Και όμως είναι γεγονός, 4 δημοσιογράφοι είπε κανείς δεν τον ρώτησε, Πουαρό λέμε.

Και καλά απ`αυτούς δεν περιμένω τίποτα άλλο. Αυτός ο ΚΟΑ και ο ΠΑΣΠ μόνο για τα νύχια των παικτών δεν μας είπαν, τώρα δεν είδαν τίποτα περίεργο? Ή ο ΠΑΣΠ δεν έχει σχέση με καρδιακά παικτών και δεν πρέπει να το σχολιάσει?

Το πιο αστείο ότι σε όλη αυτή τη φάση η ανόρθωση έστειλε και τον Ζόρζε να κάνει εξετάσεις. Χεστήκανε λέμε όλοι τους. Λέτε να σταματήσουνε τη μπάλα και στον Ζόρζε “χωρίς λόγο” και να μας ρίξουν ένα δεν του έκατσε το κλίμα?

Συνηθίσαμε τα κουφά τους, τους γνωρίζουμε και ξέρουμε και τις δυνατότητες τους και τον τρόπο που σκέφτονται. Βάλανε τον Ραούφ να τραβήσει τα φώτα πάνω του αλλά δεν τρώμε κόνναρα.

Άντε μάγκες σας αφήνω και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

ΥΓ. Σήμερα γιορτάζει ο Κόπρος, αν δεν τους είπατε να ζήσουν.

ΥΓ2. Χθες κλείσανε 78 χρονάκια και δεν μας καλέσανε, ο Hoolifan είναι απαρηγόρητος και εγώ δηλώνω συντεριμένος. Whyyyy?

ΥΓ3. SOLO DOPE