Έλεγχος κριτηρίων ΟΥΦΑ (Σεπτέμβρης)


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park η παρουσίαση κριτηρίων ΟΥΕΦΑ που εμπίπτουν στον έλεγχο οικονομικών κριτηρίων 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Στόχος της παρουσίασης είναι η ανάλυση και επεξήγηση των κριτηρίων και η επίλυση των αποριών που πιθανόν να έχουν οι εκπρόσωποι των Σωματείων.

Η ώρα 11 και 30 θα γίνει η παρουσίαση για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Τα κριτήρια θα επεξηγήσει ο Διευθυντής του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων UEFA Κ. Νίκος Νικολάου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έρχεται η ομάδα μας δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για τον έλεγχο αυτό. Προχωρούμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε ΟΛΟΙ στα της ομάδας. Φαίνεται ότι τα κριτήρια άφησαν πολύ μακριά από το ρόλο που έχουν ορισμένοι και άφησαν την ομάδα σαν έρμαιο.

Ναι δε θα θέλαμε να χάσουμε 3 βαθμούς από τιμωρία της Ουέφα αλλά χάσαμε 5 για την αδιαφορία ορισμένων. Ας προσέξουν όλοι καλύτερα το λόγο που εκλεγήκαν (αν και μερικοί θα έπρεπε να παραιτηθούν άμεσα με τη φυγή του στυλοβάτη τους) και ας κάνουν περισσότερη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ δουλιά.

Ούτε η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ πάει καλά, ούτε τα άλλα τμήματα τρέχουν οι περισσότεροι, ούτε το σωματείο τους απασχολεί. Ναι καλά τα κριτήρια αλλά ο ρόλος σας είναι άλλος. Μη καταστρέψετε και αυτή τη χρονιά από τώρα !!!