Χαμένος στ’ όνειρο: Μιλώντας για προτεραιότητες


xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες μόνο,
Θα αφήσω τον πρόλογο για σήμερα. Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Ποια είναι τα βασικά που απασχολούν τον κάθε Ομονοιάτη αυτή τη στιγμή.

Νεόφυτος Λάρκου – Σοφοκλής Σοφοκλέους
Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι της Ομόνοιας. Αμυντικογενής ο Λάρκου δεν έδωσε την επιθετική νοοτροπία που έχει στο DNΑ της η Ομόνοια και αποτελεί πλέον παρελθόν. Όπως όλα δείχνουν η Ομόνοια θα πορευτεί με τον Σοφοκλέους και τον Κάσερες μέχρι το τέλος ή τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψουμε τόσο καλύτερο για όλους. Για όλους!!!

ΟΜΟΝΟΙΑ – Αεκ – Εισιτήρια – Εισφορά – Πύλη Αμμοχώστου
Αυτή είναι μια κίνηση που μας έφτιαξε όλους. Έτσι γουστάρουμε να βλέπουμε την ομάδα να κινείται. Έξυπνα και Ομονοιάτικα. Μας στερούν με το έτσι θέλω έσοδα από τα εντός και εμείς μαγκιά μας θα τα βγάλουμε από μόνοι μας. Γιατί είναι πολύ διαφορετικό να είσαι Ομόνοια. 5 και 10 ευρώ εισιτήρια εισφοράς σε 10 σημεία προπώλησης και με επιλογή αγοράς από το διαδίκτυο. Αν μερικοί θεωρούν λίγες τις 7 μέχρι τώρα χιλιάδες εισιτηρίων προπώληση σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα και νιώθουν ντροπή να μας αφήσουν ήσυχους. Κάντε το και εσείς αν έχετε την δύναμη.

Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ – Δηλώνω παρών
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Είναι αλήθεια πως το μέτρο αυτό υστερεί σε σχέση με τι θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος. Και γω το είχα πάρει από την αρχή στραβά το πράγμα και με το δίκαιο μου. Με λίγα λόγια η ομάδα ζητάει από τον κόσμο την οικονομική συνεισφορά του. Δεν λέω, είναι μια εξελιγμένη μορφή των λαχνών εισφοράς και αν στηριχτεί με πολλές εγγραφές τότε μπορεί να προσφέρει ανάσες στο σωματείο.

Όλοι αίτηση για Μέλη
Η τελειοποιημένη μορφή στήριξης των φιλάθλων προς ένα σωματείο. Συνδρομή μέλους και διπλό όφελος για το σωματείο. Πρώτα απ΄ όλα σταθερά έσοδα μηνιαίως ή ετησίως από το πουθενά και δεύτερον μεγαλύτερη βάση στις αποφάσεις και στις προτάσεις για το καλό του σωματείου. Ο τέλειος τρόπος να δηλώσεις αγάπη και πίστη προς το σωματείο και να είσαι παρόν σε ότι αφορά τις κρίσιμες αποφάσεις της ομάδας. Όλοι μέλη παιδιά.

Eίναι κάποιες κινήσεις που μπορούν και πρέπει να γίνουν άμεσα

Για τον κόσμο:

 • Να κατανοήσουμε τις προτεραιότητες μας για την φετινή χρονιά που δεν είναι άλλες από το οικονομικό πλάνο σωτηρίας.
 • Αγορά εισιτηρίου-εισφοράς για το κεκλεισμένων με ΑΕΚ.
 • Παρουσία χιλιάδων στη Πύλη Αμμοχώστου να ζήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα.
 • Αγορά εισιτηρίων διαρκείας για οικονομική στήριξη της ομάδας.
 • Aίτηση για εγγραφή μας ως μέλη με δικαίωμα ψήφου και παρουσίας μας στις Γενικές Συνελέυσεις του αγαπημένου μας σωματείου.

Για την διοίκηση:

 • Άμεσες κινήσεις επαφής με τον κόσμο αρχής γενομένης από το κεκλεισμένων με Άεκ και την Πύλη Αμμοχώστου.
 • Να αρχίσει άμεσα να μελετά και να εγκρίνει νέα μέλη. Ήδη υπάρχουν στην αναμονή κοντά στις 200 αιτήσεις. Ας γίνει από σήμερα η αρχή.
 • Να συνεχίσει να ενημερώνει αναλυτικά τον κόσμο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και να φανεί ειλικρινής απέναντι στις υποσχέσεις τις.
 • Να στηρίξει ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και να μην τους αφήσει στιγμή να νομίζουν πως είναι μόνοι στο γήπεδο.
 • Να φροντίσει να ενημερώσει όλους όσους αποτελούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για την ταυτότητα της ομάδας, το χαρακτήρα της και την ιστορία του σωματείου.
 • Να αγκαλιάσει τις κινήσεις του κόσμου, της θύρας 9 και των Συ.Φι.
 • Να μην επιτρέψει σε κανένα ΜΜΕ να παίξει με την ομάδα μας.

Αυτά για αρχή.. Νιώθω πως είναι καιρός να ταξινομήσουμε καλύτερα τις προτεραιότητες μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]