Βήμα Φιλάθλου: Η “ήττα”από την Άχνα είχε αξία ένα βαθμό!


Βήμα Φιλάθλου

Καταρχήν να σας πως ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνετε μέχρι τώρα, θα το ξέρετε ήδη πως πολλοί αλλόθρησκοι σας διαβάζουν και σας έχουν «άχτι» και αυτό από μόνο του λέει πολλά για το αν κάνετε ή όχι σωστή δουλειά

Επικοινωνώ μαζί σας και με τους φίλους που σας διαβάζουν γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου από την Κυριακή και μετά όταν αναφέρομαι στον αγώνα στο Δασάκι να μιλάω για ήττα.,«αν δεν τις ετρώαμεν προχτές», «εν γίνεται να χάννω που ένα χωριό την Άχνα..» και λοιπά. Κάθε φορά μόλις τελειώσω την πρόταση μου υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως δεν ΤΙΣ ΕΦΑΜΕΝ αλλά ισοπαλία ήρθαμε

Ίσως ο λόγος που ασυνείδητα μου κόλλησε η ήττα είναι και ο τρόπος που ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά ίσως και επειδή ο αντίκτυπος του αποτελέσματος εκείνου του παιγνιδιού ήταν μεγάλος και στον ψυχολογικό τομέα αλλά και στις μετέπειτα εξελίξεις (παραίτηση Λάρκου)

Ε λοιπόν δεν προσπαθώ να κρύψω τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε λέω πως πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι με το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν αρμόζει στο όνομα και την ιστορία μας να χαιρόμαστε με μια ισοπαλία με την Άχνα. Αλλά όπως υπενθυμίζω τον εαυτό μου από το Σάββατο και μετά ναι ΙΣΟΠΑΛΙΑ ήρθαμε και πήραμε έστω ένα βαθμό. Και ό ΕΝΑΣ βαθμός είναι καλύτερος από ΚΑΝΕΝΑ. Να σας θυμίσω και την περσινή χρονιά που ουσιαστικά χάσαμε το πρωτάθλημα γιατί ηττηθήκαμε σε 2 παιγνίδια στο τελευταίο λεπτό. Αν κρατούσαμε έστω την ισοπαλία όλα θα ήταν διαφορετικά. Και ειδικά έτσι όπως τα βλέπω φέτος στο τέλος της χρονιάς για να καταφέρουμε να πάρομε τον τίτλο θα μετρούμε και θα ξαναμετρούμε τους πόντους μας.

Άρα ας επικεντρωθούμε σε αυτούς που πήραμε και ας δούμε πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα με αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε να βγάλουμε και με όλο το πόλεμο που θα δεχτούμε στα σίγουρα. Και ναι στο τέλος της ημέρας ό ένας είναι καλύτερα από τον κανένα.

Με εκτίμηση

Α.Γ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]