Δικαίωση..


Mε μια λιτή ανακοίνωση η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει τον κόσμο της πως μπορεί πλέον να προμηθευτεί την αίτηση για μέλος από την επίσημη ιστοσελίδα! Δεν ξέρουμε αν έχετε συνειδητοποιήσει την σημασία της πιο κάτω ανακοίνωσης αλλά εμάς μας έχει φέρει αισθήματα δικαίωσης και απέραντης ευχαρίστησης. Τολμούμε να πούμε πως αυτή η εξέλιξη είναι μια νίκη όσων αγωνιστήκαμε τόσο καιρό για το μαζική εγγραφή μελών στο σωματείο μας.

Δεν λέμε πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να γράψει 3 χιλιάδες καινούργια μέλη. Λέμε όμως πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει πλέον τα αυτονόητα και κάθε ομονοιάτης μπορεί να προμηθεύετε την αίτηση του από την ιστοσελίδα του συλλόγου. Κάτι που ενώ θα έπρεπε να θεωρείτε δεδομένο το κερδίσαμε μετά από πολλή μουρμούρα, καυγάδες, φωνές και παρακάλια το 2012! Μακάρι αυτό να είναι η αρχή για μια νέα ΟΜΟΝΟΙΑ με μαζική συμμετοχή από τον κόσμο της, ένα κόσμο που θα λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις που θα είναι ενεργό μέλος αυτού του σωματείου και όχι απλά ο θεατής. Αναμένουμε από το συμβούλιο να εγκρίνει όσο το δυνατό περισσότερες αιτήσεις μέχρι τον Οκτώμβριο όπως έχουν υποσχεθεί!

Πιο κάτω η ανακόνωση

Από σήμερα όσοι φίλοι της Ομόνοιας επιθυμούν να συμπληρώσουν αίτηση για να εγγραφούν μέλη στο σωματείο μας, μπορούν να προμηθευτούν το σχετικό έγγραφο και μέσω της επίσημής μας ιστοσελίδας.

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας, μπορείτε από το δικό σας χώρο να κατεβάσετε την αίτηση, να την συμπληρώσετε και είτε να την παραδώσετε στα γραφεία του σωματείου (οδός Καρπενησίου), είτε να την αποστείλετε μέσω φαξ (22817563).

Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη αίτηση μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί και από τα γραφεία του σωματείου.