Η εισήγηση μας προς τον κόουτς


leandro ethnikos omonoia

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας με την επιστροφή του Μπρούνο Αγκουιάρ σε φουλ ρυθμούς. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία έχουν αντιληφθεί πως άφησαν 2 βαθμούς στο Δασάκι. Περιμένουμε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να επικεντρωθούν στα λάθη και τις αδυναμίες τους και να τα διορθώσουν άμεσα για να ανεβάσουν το κλίμα της ομάδας στο ύψιστο επίπεδο.

Φέτος παλεύουμε για περισσότερους από 2 στόχους. Πέραν των εγχώριων τίτλων πρέπει να σώσουμε και την παρτίδα των οικονομικών προβλημάτων και οι πρωταγωνιστές οφείλουν να διατηρούν την ομάδα σε νικηφόρα πορεία για να σπρώξουν και τον κόσμο πιο κοντά.

Να ακουστεί και αυτή η εισήγηση στον προπονητή μας. Μια μέρα της βδομάδας να θυσιάζεται για να διδάσκονται οι ποδοσφαιριστές την ιστορία της ομάδας που αγωνίζονται. Τίποτα δεν είναι πιο ωφέλιμο από το να γνωρίζεις που βρίσκεσαι και ποιους έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα στη χρονιά.

Πιο κάτω το δελτίο τύπου της σημερινής προπόνησης

Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά εφαρμόζοντας πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Σάβο Παβίτσεβιτς έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.