Να καθιερωθεί


Μια άποψη που κυκλοφορεί στις τάξεις των οπαδών μας είναι η διαχρονική αποχή από το Δασάκι. Η αρχή έγινε πέρσι με το λαό να φωνάζει βροντερά απών από το σκοτεινό χωριό. Φέτος και πάλι ο λαός δεν έδωσε μαζικά το παρών του όμως η αρχή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τα πολλά κεκλεισμένων οδήγησαν αρκετούς από εμάς στο Δασάκι.

Ε λοιπόν είναι πλέον εξόφθαλμο και παρακαλούμε όπως τα επόμενα γραφόμενα μας να μην εκληφθούν σαν συγχωροχάρτι για τις αδυναμίες τις ομάδας μας και του προπονητή. Είναι λοιπόν εξόφθαλμο πως δεν τους καίγετε καρφί τους κυρίους με τα μαύρα και τις σφυρίχτρες για το πόσος κόσμος μας πάει στο γήπεδο. Τα παραδείγματα πάμπολλα ακόμα και σε κατάμεστα γήπεδα δεν διστάζουν όχι μόνο να μας αδικούν κατάφορα αλλά ακόμα και να χειρονομούν και να ειρωνεύονται τον κόσμο μας νομιζόμενοι πως κρατάνε το θεό από τα φρύδια.

Ε λοιπόν αρχίζει να μας αρέσει πολύ αυτή η πρόταση της αποχής. Δεν ξεχνάμε το περσινό παραλήρημα των παραγόντων της Άχνας στο άκουσμα της. Να τους κάνουμε τον βραχνά μόνιμο λοιπόν. Η ΑΠΟΧΗ από το δασάκι θα πρέπει να είναι διαρκής και συνεχόμενη. Σε κανένα αγώνα ούτε πρωταθλήματος ούτε κυπέλλου ούτε τίποτα. ΟΥΤΕ σεντ να μην ξαναφήσουμε στα ταμεία των μειοψηφιών που αντί να σέβονται τους αιμοδότες τους κοροϊδεύουν και χλευάζουν από πάνω. Μπορεί να μιλάμε κατόπιν εορτής αλλά ας γίνει η αρχή. Να παίζουν μπροστά στο «φανατικό» κοινό τους μπροστά στους 200 οπαδούς να δούμε αν θα καταφέρουν να συντηρήσουν την ομάδα και το γήπεδο τους. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ξανά σε αυτούς που χλευάζουν την βασίλισσα και τον πράσινο λαό