Δηλώσεις Λάρκους – Ασσίς


h-diaskepsi-tou-neofytou-larkouΑπογοητευμένος με το τελικό σκορ ο προπονητής μας δήλωσε πως αν και ελέγχαμε το παιχνίδι και μπορούσαμε να το τελειώσουμε ένα λάθος δεν μας άφησε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Ο Νούνο Ασίς με τη σειρά του είπε πως περιμένανε ένα δύσκολο παιχνίδι και ενώ ήμασταν πολύ καλοί και προηγηθήκαμε μία κακή στιγμή μας στέρησε τους 2 πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Λάρκου: «Είναι κρίμα που τέλειωσε έτσι για μας το παιχνίδι, ένα παιχνίδι που ελέγξαμε από την αρχή και προοδευτικά γινόμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να τελειώναμε το παιχνίδι. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ένα λάθος δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που δικαιούμασταν. Τέλειωσε το παιχνίδι, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, η προσπάθεια συνεχίζεται. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη στο επόμενο, για να ξαναδώσουμε δυναμική στην ομάδα μας».

Νούνο Ασίς: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και έτσι έγινε. Ήταν δύσκολο γήπεδο να αγωνιστείς. Από το α’ λεπτό ήμασταν πολύ καλοί και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ελέγξαμε το παιχνίδι και το είχαμε. Όμως δυστυχώς μια στατική φάση που είναι το ατού του Εθνικού δεχτήκαμε το γκολ. Ήταν μια άτυχη στιγμή, γνωρίζαμε ότι ο Εθνικός είναι καλός στις στατικές φάσεις, αλλά δεν το αποφύγαμε».