Green Devil: Μπλα Μπλα Λεφτά Μπλα Μπλα


Green DevilΜέσα από τα σκοτεινά βουνά της  κολάσεως κοντά σας ο Μεφιστοφελής, Λούσιφερ, Σαμαέλ, Αβαδδών, Βεελζεβούλ ή όπως αλλιώς αρέσκεστε να ονομάζετε εσείς οι θνητοί τον διάβολο.

Ξεκίνησε η χρονιά με ένα παιχνίδι αλλά ακόμη να μπούμε σε ρυθμούς. Τώρα όμως με τη 2η αγωνιστική και χύμα τις επόμενες μυρίσαμε πρωτάθλημα.
Ενδιάμεσα φυσικά το μαγικό φεστιβάλ της Θύρας 9 (σ` ευχαριστώ Θύρα 9) και 3 παιχνίδια Φούτσαλ για εμάς τους τρελούς (ευχαριστούμε Φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ) που δε χάσαμε ούτε και ένα. Πώς να μην τρελαθούμε δηλαδή με τόση ΟΜΟΝΟΙΑ?

Το φεστιβάλ ήταν μαγικό. Τι να πρωτοθυμηθούμε και τι να αφήσουμε? Ένας χώρος μόνο αδέλφια παντού, συνθήματα, φανέλες, καθρέφτες και άλλα πολλά που μύριζαν ΟΜΟΝΟΙΑ, σε συνδυασμό με την φιλανθρωπική οργάνωση Γαία, τα φουσκωτά των μικρών και τις συναυλίες ήταν ότι πιο μαγικό είδαμε στην Κύπρο.

Και μετά από αυτή τη διακοπή ήρθε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ να μας ΕΞΗΓΗΣΕΙ όπως η ίδια δήλωσε πριν από 3 μήνες για το πλάνο της. Αυτές οι δηλώσεις έγιναν μετά την εκλογική από το Διοικητικό Συμβούλιο, αν και χθες άτομα του το αρνηθήκαν. Βασικά να μας εξηγήσει ότι τόση χαρά δεν μπορεί να την έχεις σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, όχι όσο άτομα άχρηστα θα είναι εκεί, άτομα δειλά που ενώ παραιτήθηκε ο Μ.Ν. παραμένουν θρονιασμένα στην καράκλα τους.

Πήγαμε και εμείς να μας εξηγήσουν πως θα βγούμε από την κατάσταση και τίποτα, τζίφος. Το μόνο πράγμα που πήραμε είναι και άλλες απορίες, πολλές απορίες που θα γράψω εδώ να τις δείτε φίλοι μου.

Γιατί ο κόσμος να σας δώσει 20 Ευρώ το μήνα για 2 χρόνια ενώ κρίνετε ότι δεν είναι αρκετά ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ για να του δοθεί δικαίωμα ψήφου.
Οι παίχτες τι σκατά γύρευαν στη συνάντηση. Αντί να προστατευθούν και να παραμείνουν ανεπηρέαστοι, εκουβαλήσαμεν τους που μόνοι μας? Ο λόγος? Σοβαρά κύριοι, ένας το λόγο.

Γιατί ενώ ρωτηθήκατε από όλους για τα μέλη, δεν απαντούσατε και μόλις η κατάσταση πήγε να βγει εκτός ελέγχου θυμηθήκατε να δώστε απάντηση (Οκτώβρη θα δοθεί απάντηση). Έτσι ειλικρινά χεστήκαμε, απάντηση θα δίνατε και για τις προηγούμενες και απλά απαξιώσατε το καταστατικό. Το καταστατικό που έγραψαν αυτοί που ήταν οι αληθινοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και όχι χέστηδες σαν και σας.

Γιατί (πάντα τυχαία) η άλλη ερώτηση που ξεχάστηκε να απαντηθεί (εντελώς τυχαία λέμε) είναι το τι θα γίνει με τα εκατομμύρια του Μ.Νεοφύτου?Γιατί δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο ότι ζημιά η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαθε από τις εκθέσεις των παρατηρητών, από την ΚΟΠ, τη Δικαστική, τη Διαιτησία κτλ?

Χάσιμο χρόνου, μόνο έτσι μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τη χθεσινή συγκέντρωση. Ακόμη και τώρα αδυνατούν να κάνουν αληθινό ανοικτό κάλεσμα προς τον κόσμο. Ήταν μία προσχεδιασμένη (σε μέτρια επίπεδα, όπως και οι ικανότητες των οργανωτών) συγκέντρωση για να πλασάρουν τα προϊόντα τους στον κόσμο.

Το πιο τραγικό ότι θυμήθηκανε να βγάλουνε τη χολή τους και να πούνε την ίδια κλισέ παπάρα για 1.5 εκατομμύρια λόγο των κεκλεισμένων. Ενώ για τα 13 του Μ.Ν. ούτε αναφορά. Για τον Τάντιτς, τον Χρίστο Ηλία που δεν θα ξαναδιετέτευε, για τον κόσμο σου που δεν δικαιούνται να διαμαρτυρηθεί έξω από την ΚΟΠ, για τον Οζ Ράλι, για τον Μπάγεβιτς, για τον Οκκά και όλους αυτούς που τα κάνανε σκατά τίποτα, τίποτα απολύτως !!

Οι άνθρωποι χθες κάλεσαν τον κόσμο με σκοπό να βάλουν χέρι στη τζέπη του. Δυστυχώς θεωρούν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαζό και τον θέλουν μόνο σε ρόλο αιμοδότη αλλά όχι τιμονιέρη. Βλέπετε αυτοί απέδειξαν ότι είναι τρομεροί οδηγοί, πάνε στον γκρεμό δίχως στόπερ… καλά μας ξεμπερδέματα.