Δεν μπορείς..


anoikti sigkentrwsi omonoia

Δεν μπορείς μετά από 26 εκατομμύρια χρέος, μετά από τόσες και τόσες κακοδιαχειρίσεις και παχουλά συμβόλαια σε παίχτες τουρίστες, να έρχεσαι στην μαζικότερη ανοιχτή συνέλευση (pic: omonoianews) που έγινε ποτέ για την σωτηρία της ομάδας και να κατηγορείς τον κόσμο τον οποίον θέλεις να σου δώσει τα λεφτά του για το 1,5 εκατομμύριο που έχασε η ομάδα από τα κεκλεισμένων (που σίγουρα δεν φτάνει σε εκείνα τα ύψη).

Είναι το λιγότερο ατυχές! Εκτός του ότι κινδύνεψε να τιναχτεί η συνάντηση στον αέρα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πριν να κατηγορούμε τον κόσμο μας πως τα μισά παιγνίδια που παίξαμε κεκλεισμένων δεν ήταν εξ υπαιτιότητας μας αλλά από τους «ευαίσθητους» παρατηρητές μας και των οδηγιών του αυτοκράτορα Κουτσοκούμνη. Να σας θυμίσουμε πως ακόμα και σε αγώνα που οι οπαδοί μας δέχτηκαν προκλήσεις και δεν έκαναν το παραμικρό και η ίδια η διοίκηση έδωσε τα συγχαρητήρια της τιμωρηθήκαμε με κεκλεισμένων!

Είναι κρίμα να δημιουργούνται κόντρες την στιγμή που ο Oμονοιάτης για άλλη μια φορά ήρθε στο κάλεσμα για την σωτηρία του σωματείου, μια σωτηρία που τώρα δεν θα την συζητούσαμε καν αν κάποιοι από τις εκάστοτε διοικήσεις έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Άρα δείτε τι θα κάνουμε με τα 26 εκατομμύρια, δείτε τι θα κάνουμε να μην επαναληφθούν οι λανθασμένες αποφάσεις που μας οδήγησαν εκεί και  αφήστε τις αχρείαστες κόντρες.