Φούτσαλ: Σε ρυθμούς UEFA Futsal Cup


omonoia futsal 2012-13

Δύο μέρες πριν το πρώτο της – καθοριστικό – παιχνίδι για το Main Round του UEFA Futsal Cup, η ομάδα φούτσαλ έκανε αγιασμό στο κλειστό γήπεδο «Ελευθερία». Τον αγιασμό ανέλαβε ο Πάτερ Σάββας από το Μένοικο, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Ομόνοια, τόσο στα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Στη συνέχεια η ομάδα μας προπονήθηκε, δίνοντας κυρίως έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (17:45, ΡΙΚ 2), κόντρα στην Σλοβ-Μάτιτς Μπρατισλάβας. Ο προπονητής μας, Κούλλης Μαυρουδής, είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και έτσι να τίθενται στην διάθεσή του.

Να αναφέρουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια του UEFA Futsal Cup συνεχίζεται. Το εισιτήριο είναι ενιαίο, έχει κοστολογηθεί στα 15 ευρώ και αφορά τους έξι αγώνες του ομίλου, τρεις εκ των οποίων θα είναι της ομάδας μας. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

πηγή: www.omonoia.com.cy | επίσημη ιστοσελίδα Ομόνοιας

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην Green Boutique και στο οίκημα του σωματείου. Επίσης, εισιτήρια θα υπάρχουν αύριο και στα βορειοδυτικά ταμεία του σταδίου «Ελευθερία», τα οποία θα ανοίξουν στις 16:15 για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου.