Παίζουν με τον πόνο μας

97

Μερικά πράγματα είναι για να απορεί κανείς.  Τελευταία ακούμε συχνά τον Παύλο Χρυσάνθου να βγαίνει στα ΜΜΕ και να λέει ότι με τον κόσμο δίπλα τους θα σωθεί η ομάδα.

Δεν ξέρουμε για ποιο κόσμο μιλάει, αλλά εμείς και όσοι γνωρίζουμε είμαστε στην άγνοια.

Ακόμη και χθες (που κάναμε και τόση υπομονή για αυτή τη μέρα) βγήκαν και μας είπαν ότι στις 31/12 ο πρόεδρος θα παραιτηθεί.Καταλαμβαίνετε κύριε Παύλο Χρυσάνθου ότι το πρόβλημα μας είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι πότε θα παραιτηθεί ο πρόεδρος?

Ναι, το είπαμε πολλές φορές να φύγει. Αλλά όχι γιατί δεν πάμε τη μούρη του, αλλά επειδή επείγει να αντικατασταθεί με άτομο με σωστή σύνταξη ιδεών και ακόμη πιο σωστή υλοποίηση τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φθείρεται καθημερινά και ο χρόνος μας πιέζει, δεν μπορούμε να βλέπουμε θέατρο του παραλόγου και ο καθένας να μας κοροιδεύει στο ράδιο.

Αν ο κόσμος σταθεί δίπλα στην ομάδα και το διοικητικό σχήμα και την στηρίξει, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να φοβάται και δεν έχει ανάγκη τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του διοικητικού στελέχους.

Οι δηλώσεις ως δηλώσεις μας βρίσκουν σύμφωνους, μόνο που δεν υλοποιούνται. Ούτε δίπλα σας μας αφήνετε, ούτε όλοι μαζί είμαστε. Περιμένουμε μια πιο σοβαρή στάση από ορισμένους και αρκετές απαντήσεις και εξελίξεις που δεν έδωσε η χθεσινή μέρα !

Εμείς εδώ θα είμαστε, μη μας γυρέψετε όμως όταν δεν θα υπάρχει σωτηρία γιατί αλίμονο σας !!!