Να μας απαντήσει ο κ.Καρυδάς


Να μας απαντήσει ο κύριος Καρυδάς της Τράπεζας Κύπρου και οι υπόλοιποι που έπιασαν στο στόμα τους την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η τράπεζα με σχετική της ανακοίνωση πέρσι είχε απαγορεύσει στους υπαλλήλους της να ασκούν δεύτερο επάγγελμα. Βασικά πάντα απαγορευόταν στους τραπεζικούς υπαλλήλους να κάνουν δεύτερη δουλειά αλλά τα επαγγέλματα του ποδοσφαιριστή, ηθοποιού και λοιπά δεν τα έπιανε το κολάνι όπως λέμε στη καθομιλουμένη

Όταν έπιασε δουλειά ο Νεόφυτος Λάρκου στην ΟΜΟΝΟΙΑ θυμήθηκαν τους κανονισμούς δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στο προπονητή μας που τώρα δεν εργάζεται στην συγκεκριμένη τράπεζα. Είναι επίσης γνωστό πως ο Γιάννος Ιωάννου του αποελ είναι υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου και για χρόνια έμμισθος του αποελ. Μετά τις περσινές εξελίξεις ο Γιάννος Ιωάννου αποχώρησε από το πάγκο του αποελ και συνέχισε την δουλειά του σαν τραπεζικός. Ή μήπως όχι?

Οι δικές μας πληροφορίες άλλα μας λένε. Ο Γιάννος Ι. μάθαμε συνεχίζει κανονικά στο πάγκο του αποελ ασχέτως αν δεν φαίνετε στα διάφορα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες απλά αποφεύγει τα ματς ψηλής δημοτικότητας.

Να μας απαντήσει λοιπόν ο κ Καρυδάς αν οι κανονισμοί της Τράπεζας ισχύουν μόνο για ομονοιάτες ή για άτομα που με κάποιο τρόπο προσφέρουν ή εργάζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ.