Κρίση ταυτότητας στην αελ


Μέσα σε ένα μήνα η πολυδιαφημιζόμενη no politica πορεία της αελ τόσων χρόνων κινδυνεύει να πάει περίπατο και να ξεσκεπάσει τους λέοντες με τα εθνικιστικά τους φρονήματα

Πρώτα ήρθε το περιστατικό με την ενωτική σημαία στη Σερβία άντε από εδώ και από εκεί τα κάλυψε το συφαελ.

Τώρα ήρθε η κλήρωση με την Φενερμπαχτσέ  και ο εμφύλιος έχει κλιμακωθεί. Οι εθνικιστικές φωνές πληθαίνουν ακόμα περισσότερο στους κόλπους της αελ με τους οπαδούς της φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας τείνει να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο καρναβάλι με τους μισούς να νομίζουν πως θα πάνε σε αντικατοχική εκδήλωση ή σε καμιά στρατιωτική παρέλαση και τους άλλους να προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Αυτά παθαίνεις φίλε αελίστα όταν για χρόνια το σλόγκαν σας ήταν η αελ πάνω από όλα ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτικών απόψεων και άφηνες στους κόλπους σου τον καθένα. Γιατί ο εθνικιστής μπορεί να σιωπήσει για να γίνει αποδεκτός στο πλήθος μα να ξέρεις πως θα έρθει η στιγμή που θα φανερωθεί.

Αυτά παθαίνεις όταν και καλά είσαι αναρχικός αλλά φωνάζεις «Είναι μ**νια οι Τούρκοι στην 9». Τώρα ήρθε η ώρα να παίξεις με τους πραγματικούς Τούρκους και τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Τι να πεις τώρα στο παιδάκι που τον έβαζες να φωνάζει το πιο πάνω σύνθημα? Τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ τους βρίζουμε ότι είναι Τούρκοι αλλά τους πραγματικούς Τούρκους δεν πρέπει να τους βρίζουμε γιατί η αελ είναι πάνω από όλα??? Τα έκανες μαντάρα κατάλαβε το

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας στο η ομάδα (ΟΜΟΝΟΙΑ) πάνω από όλα. Μα δεν υπάρχει περίπτωση ΕΜΕΙΣ να συνυπάρξουμε ούτε για ένα λεπτό πάνω στα πέταλα με τους εθνικιστές τους ρατσιστές και τους φασίστες. Ούτε και με αυτούς που κάθονται ολόχρονα αλλά περιμένουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να εκδηλώσουν τα «αισθήματα» τους κατά του κατακτητή ,άτομα που οι δικές τους απόψεις και πράξεις ή των προγόνων τους,  έφεραν τους κατακτητές στο νησί. Η πράσινη γραμμή είναι εκεί κάθε μέρα και σας περιμένει τραβάτε λοιπόν εκεί και άστε τα γήπεδα .

Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν..