Ανεξίτηλος: Σωτηρία; ΝΑΙ. Εταιρεία; ΠΟΤΕ


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans SiteΝέο πρωτάθλημα, νέα αρχή
Κι όμως η προσοχή μας είναι, αναγκαστικά, χωρισμένη στα δύο. Από τη μία το τρίποντο στην πρεμιέρα είναι επιτακτικής σημασίας για λόγους ευνόητους που όλοι αντιλαμβανόμαστε και από την άλλη πλησιάζει ώρα κρίσιμη για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Ώρα αποφάσεων που θα καθορίσουν το σήμερα και το αύριο του ενδοξότερου σωματείου, της μεγαλύτερης ιδέας στον τόπο. Κι αν για το αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, η φωνή μας κι η άποψή μας για την αγαπούλα και τη μέρα που της ξημερώνει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ακουστεί!

Σωματείο κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη του χρέους
Έπρεπε να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο για να αντιληφθούμε με το χειρότερο τρόπο ότι είναι ώρα για αλλαγή. Κι ας φώναζαν κάποιοι από εμάς εδώ και καιρό. Έντονες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της διοίκησης και γίνονται εντονότερες μέρα με τη μέρα. Οι φήμες ότι θα παρθούν αποφάσεις αυτή τη Δευτέρα ακούγονται, μάλιστα, όλο και πιο δυνατά. Το θέμα που τίθεται επί τάπητος; Η επιβίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Εδώ φτάσαμε, αδέρφια. Να τίθεται θέμα ύπαρξης της αγάπης μας, της δεύτερης (ή μήπως της πρώτης;) ζωής μας! Από όσα φτάνουν στα αυτιά μας, καταλαβαίνουμε ότι εντός του ΔΣ γίνεται λόγος για «εταιρεία λαϊκής βάσης», για «καταστατικές αλλαγές», για «νέα μοντέλα διοίκησης». Ο καθένας προσπαθεί να προβάλει τη λύση που θεωρεί καλύτερη και πιο εφικτή. Και ας υποθέσουμε ότι όντως μία από τις προτεινόμενες ιδέες επικρατεί των υπολοίπων ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ. Αυτή θα υιοθετηθεί αυτόματα; Λόγο για το αύριο δεν έχει ο αιώνιος αιμοδότης, ο ταγμένος προστάτης της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ; Ο ΛΑΟΣ, πάντως, μιλά και στην τεράστια πλειοψηφία του είναι κάθετος.

ΟΜΟΝΟΙΑ και εταιρεία δεν πάνε μαζί
Είτε αυτή λέγεται «λαϊκής βάσης», είτε αυτή λέγεται οτιδήποτε άλλο. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ιδρύθηκε ΑΠΟ τον λαό ΓΙΑ τον λαό! Ήταν και είναι μια μορφή επανάστασης. Είναι το λαμπρότερο παράδειγμα ότι σε αυτό τον κόσμο η δύναμη των πολλών (δημοκρατία) είναι μεγαλύτερη από αυτή των λίγων (ολογαρχία). Αποτελεί έναν από τους τελευταίους λαμπρούς φάρους που οδηγούν τον κόσμο μπροστά με πυξίδα τις αξίες της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πείτε μας ρομαντικούς, κολλημένους, αγύριστα κεφάλια αλλά εμείς αυτή την ΙΔΕΑ τη θέλουμε ανόθευτη! Όπως κι αν «στολιστεί», ένα εταιρικό μοντέλο δεν παύει να είναι ακριβώς το αντίθετο από όσα πρεσβεύει το σωματείο μας. Σωτηρία υπάρχει και είναι μπροστά μας καιρό: ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Μαζική εγγραφή μελών χωρίς κατηγοριοποιήσεις, χωρίς αποκλεισμούς κανενός αγνού ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, με μία ενιαία συνδρομή και δικαίωμα ψήφου σε όλους. Οικονομική ένεση και περαιτέρω εκδημοκρατισμός του σωματείου ταυτόχρονα!

Δώστε φωνή στο ΛΑΟ
Όταν το χρονόμετρο πλησιάζει στο μηδέν χρειάζονται δραστικά μέτρα. Χρειάζεται όμως και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομoψυχία και αποδοχή αυτών των μέτρων προκειμένου να εξασφαλισθεί η καρποφόρησή τους. Ποιος είναι καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο από το άνοιγμα στον κόσμο; Ζητείστε, κύριοι του ΔΣ, να ακούσετε τη γνώμη μας. Κυρήξτε Γενική Συνέλευση και ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ συμμετοχή του A συνόλου των μελών του σωματείου. Βγείτε οι ίδιοι και ΔΩΣΤΕ δικαίωμα φωνής και ψήφου σε αυτή την κρίσιμη συνεδρία σε αντιπροσωπείες ΣΥΦΙ και οργανωμένων. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει όλοι μαζί να κινήσουμε προς τα εμπρός! Ο κόσμος είναι γεμάτος ιδέες. Από τρόπους εκμετάλλευσης του τμήματος μάρκετινγκ μέχρι καινοτόμα προγράμματα που θα φέρουν τα πολυπόθητα έσοδα στην ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της. Μια βόλτα σε πράσινα στέκια εντός και εκτός διαδικτύου θα σας πείσει. Έφτασε η ώρα για εξέλιξη, αλλαγή και πρόοδο; Ας την κάνουμε σωστά, διάφανα, ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ!

Ανεξίτηλος | [email protected]