Ομόνοια του Λαού


kosmos omonoias sto gipedo

Η Ομόνοια αδέρφια, είναι σίγουρα η πρώτη σκέψη για ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού μας και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Η κατάσταση στα οικονομικά του σωματείου και οι καταστατικές αλλαγές που ίσως γίνουν με προτάσεις σαν αυτές της εταιρίας λαϊκής βάσης (που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγους μήνες), απασχολούν τον κόσμο της ομάδας ο οποίος καθημερινά συζητά και ενδιαφέρεται για το μέλλον του σωματείου.

Η βιωσιμότητα του εξαρτάται από μας αλλά υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά αντίληψης του απλού κόσμου με την διοίκηση στο θέμα σωτηρίας του σωματείου. Πιο κάτω παραθέτουμε ένα μήνυμα που μας ήρθε. Διαβάστε το για τα δικά σας συμπεράσματα.

Ομόνοια ο λαός σου – άγρυπνος φρουρός σου


Αγαπητοί/ές Φίλοι και Φίλες,

Όπως αναφέρουμε ξεκάθαρα από την αρχή στο όνομα της ιστοσελίδας μας(οmonoiatoulaou.com), δηλώνουμε αμετανόητα, υπέρ μιας Ομόνοιας του λαού, όπως ήταν πάντα η ιδέα της ομάδας μας. Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην μετάδοση αυτής της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ, που κάποιοι φαίνεται δυστυχώς ξέχασαν. Αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε αποβλακωμένοι και άπραγοι την πορεία προς την ιδιωτικοποίηση της ομάδας μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε πάρα πολλοί όσοι αντιδρούμε σε αυτό.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε πάρα πολλοί, οι απλοί οραματιστές μιας λαϊκής Ομόνοιας. Έχουμε απόψεις και εισηγήσεις για μία πραγματική λύση. Σαφώς αυτή που προτίθεται να μας φέρει ή διοίκηση της ομάδας στο εγκύς μέλλον δεν είναι αποδεκτή από εμάς. Θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας σε αυτή την προσπάθεια και ζητούμε να ακούσουμε τις δικές σας απόψεις. Θα δημοσιοποιήσουμε εντός των επόμενων ημερών τις εισηγήσεις μας για λύση σε κάποια από τα προβλήματα της ομάδας και για το πως προχωρούμε παρακάτω χωρίς τη δημιουργία εταιρείας.

Μέχρι το έκτακτο καταστατικό συνέδριο η πρόταση μας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έτσι ώστε να εκτυπωθεί και να παραδοθεί στους σύνεδρους ως μία εναλλακτική πρόταση. Παρακαλούμε όπως όποιοι από εσάς θέλατε να συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθεια επικοινωνήσετε μαζί μας στην ποιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.

[email protected]
ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ
Αδέρφια ομονοιάτες, Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο λαός