Hoolifan: Κάποιο άγαλμα που σε είδε σε θυμήθηκε….


Hoolifan Omonoia Fans Site

Με ρωτάτε αν το ευχαριστήθηκα που αποκλείστηκε η Αελ ? Δεν φαντάζεστε πόσο. Είναι πολύ λίγες οι γραμμές αυτού του άρθρου για να σας εκφράσω το πόσο χάρηκα

Τι? Είμαι κομπλεξικός? Καθόλου. Είμαι άρρωστος με την ομάδα μου. Θέλω να βρίσκετε πάντα στη πρώτη θέση. Αναγνωρίζω τις αδυναμίες μου και τα προβλήματα μου και θα έκανα τα πάντα να διορθωθούν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξεκαρδίζομαι στα γέλια κάθε φορά που οι αντίπαλοι μου έχουν μια αποτυχία. Το απολαμβάνω  και τους εύχομαι πάντα τέτοια.

Τον περίμενα πως και πως τον χτεσινό αποκλεισμό σας γατούλες. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το έκανα και τόσο μεγάλο θέμα. Από την μέρα όμως που πήρατε το πρωτάθλημα οι συνθήκες άλλαξαν. Και θα το κάνω θέμα. Θα το κάνω γιατί δεν καταφέρατε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό εκεί που έπρεπε. Θα την γλυτώνατε με μια παράγραφο. Άντε τώρα να ξεμπερδέψετε με δυο σελίδες. Καιιιιιιιιι πάμε Ηοοlifan μου…Δώστου δώστου πίεσηηηηηη

Όταν όλα τα χρόνια μας πουλάτε ανταρτιλίκια και ενάντια στο κατεστημένο και πέρσι για το τσίγκενο φορέσατε περιλαίμιο του Κουτσοκούμνη ναι ρε Γκοοοολλλλ και ξανά Γκοοοολλλ στο 81’ ρε γατάκια!!!!

Όταν παίρνεις ένα τίτλο ρε παρθένε αρχαιολόγε και παθαίνεις αμνησία και μια ολόκληρη εβδομάδα πριν το σουπερ καπ βγαίνεις σβάρνα τα ράδια και λες « Ποιόν παίζουμε το Σάββατο? Την ΟΜΟΝΟΙΑ? Ποια ΟΜΟΝΟΙΑ??» ναι ρε βλάσφημε Γκοοοοολλλλ και ξανά Γκοοοολλλ και τα τραπέζια πουκουπππα και τα μωρά να κλαίουσιν!

Όταν χαράσσεις σύνορα και περιοχές εσύ που δεν έβγαινες από τη τρύπα σου την 3Χ3, όταν ξαφνικά πρέπει να δίνεις άδεια σε ποιόν θα πανηγυρίσει μέσα στην «πόλη σου» εσύ που ελέγχεις δεν ελέγχεις μια γειτονιά, και επιτίθεσαι σε αδερφούς μου τότε όχι μόνο Γκοοοολλ , αλλά  Γκοοολ γκοοολλάρα ρουφάτε κάτσετε πάνωωωωω και ξανακάτσετε πάνωωωω και πάρτε φόρα και ξανακάτσετεεεεεεεεεεε που αλλού μα πάνω φυσικά!

Όταν τολμάς να μου μιλάς για on tour εσύ που το διαβατήριο σου είχε να σταμπαριστεί που πριν τες φασαρίες που η μόνη στάμπα που είχες στα παιδικά σου χρόνια το πολύ να ήταν καμιά εκδρομή στην Ελλάδα με το σχολείο , όταν τολμάς να μου μιλάς για ανώτατη οπαδική σχολή εσύ που δεν έχεις βγάλει το δημοτικό του φιλάθλου, που θες να ονομάζεσαι ο πιο πιστός οπαδός αλλά ο μέσος όρος των εισιτηρίων σου τα τελευταία χρόνια είναι δεν είναι δυο χιλιάδες ναι ρε πιάσε το σεντόνι το αστεράτο, βάλε μουσική υπόκρουση τον ύμνο του τσου.λου και δώκε που την αποβάθρα κάτω παρέα με τα ψάρια που είναι και το αγαπημένο σου φαγητό.

Όταν εσύ ρε Σοφοκλέους που δεν ξέρεις που να τα μπήξεις αλλά φοράς συνέχεια την ίδια φανέλα τολμάς να μας αποκαλείς εμάς πλούσιους πρωτευουσιάνους και κυβερνητικούς υπαλλήλους τότε ξαναβάλε το replay, ναι ξανάβαρτο και ξαναβάρτο ώσπου να το χωνέψεις. Εφάτε το και κάνατε την μισή Κύπρο χαρούμενη. Σας ευχαριστούμε. Μπράβο στην αελ που σκέφτεται τον κύπριο φίλαθλο

Και εσύ Πάμπο που τόλμησες να βρίσεις την 9 να το θυμάσαι. 9 λεπτά μακριά από το όνειρο ήσουν, 9…….Το ρούφησες στο 81 και μας έστειλες στους 9 ουρανούς. Έννια σου όμως ρε πελλέ μεν το σκέφτεσαι.

Μόλις το έβαλε ο Μποκγανί εγύρισε πάνω στο πάγκο της αελ και είπε Πά-μπο κανεί εν θα βάλω άλλο!!

Τελειώνοντας. Σε περιόδους ειρήνης κάθε «χώρα» ασχολείται με τα δικά της και επικεντρώνεται στις δικές τις απώλειες. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΜΩΣ κάθε απώλεια του αντιπάλου σου είναι άλλο ένα βήμα δικό σου προς την τελική νίκη.  

Υ.Γ Δεν είναι άθλος ούτε καν κατόρθωμα να κάνετε 40 λεπτά δρόμο 12 χιλιάδες με το ζόρι για  να έρθετε από Λεμεσό Λευκωσία για να δείτε την ομάδα σας στο πιο ιστορικό της αγώνα. ΕΙΝΑΙ υποχρέωση σας ρε ηλίθια γατιά, αυτό κάνουν οι οπαδοί. Σιγά τις θυσίες των 40 λεπτών, τι να σας πως για θυσίες μιας ζωής.

Υ.Γ 2.Αελ thanks που έκανες το αποερλ να χάσει λεφτά. ( Με την είσοδο δύο ομάδων της ίδιας χώρας στους ομίλους του europa τότε μοιράζονται τα τηλεοπτικά )

Υ.Γ3. Έσχει και πολλά ωραίο σιντριβανούι να πάτε να κολυμπήσετε ρε γατούλες στις Βρυξέλλες. Άτε δώστε μέσααααα όλο δικό σας. Να μεν δω όμως κανένα να πηγαίνει πισινή πισινή προς το άγαλμα άτε φρόνιμαααααααα.

Αφιερωμένο σε σένα αελίστα μπινέ. ” Κάποιο άγαλμα που σε είδε σε θυμήθηκε…..”