Η Αγία Νάπα στο μικροσκόπιο του trifylli


Η Αγία Νάπα έχει στο ρόστερ της 11 Κύπριους από τους 26 της ποδοσφαιριστές. Μερικοί από αυτούς είναι ο Αντώνης Κατσής με θητεία στην ομάδα μας, ο Άθως Χρυσοστόμου με θητεία σε αρκετές κυπριακές ομάδες (Αέλ. Αλκή, Εθνικός κτλ), ο Μέρτακκας αλλά και ο Κολοκούδιας.

Η Αγία Νάπα έχει προϋπολογισμό μισό εκατομμύριο. Αν αναλογιστούμε το ποσό, μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά που θα πρέπει να υπάρξει μεταξύ της ομάδας μας και της δικής τους.

Κάποτε όμως αυτή η διαφορά είναι και το κίνητρο να παίξουν μπάλα οι “άγνωστοι” ποδοσφαιριστές και να αποδείξουν την αξία τους με μία μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι που αναμένουμε να δούμε την Κυριακή.

Η Αγία Νάπα για να συμπληρώσει το ρόστερ της χωρίς να υπερβεί τον προϋπολογισμό κινήθηκε έξυπνα και πήρε ποδοσφαιριστές από την Πέγεια που έπεσε 3η κατηγορία και της αφαιρέθηκαν βαθμοί. Μαζί με τους 3 παίκτες της Πέγειας ήρθαν να προστεθούν και 3 παίκτες με περγαμηνές από την 3η κατηγορία της Πορτογαλίας, συν κάποιοι νεαροί παίκτες από διάφορες χώρες. Αν προσθέσουμε σε αυτούς τους παίκτες που πήραν ανανέωση λόγο της περσινής τους παρουσίας τότε έχουμε πλήρη εικόνα του ρόστερ της Αγίας Νάπας.

Επικίνδυνος και άγνωστος μπορεί να θεωρηθεί ο επιθετικός της Αγίας Νάπας George Jakson dos Santos Souza. Ο 25χρονος επιθετικός πριν 2 χρόνια έκανε τρομερή εμφάνιση στην 3η κατηγορίας Πορτογαλίας πετυχαίνοντας σε 30 αγωνιστικές 18 τέρματα. Η επόμενη χρονιά όμως τον βρήκε τραυματία σημειώνοντας 60 λεπτά και 1 τέρμα, έτσι και εμφανίστηκε στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα.

Ο Νίκος Νικολάου, προπονητής της ομάδας, αναμένεται να παίξει με αμυντική παράταξη και να κτυπάει τα ρέστα του σε αντεπιθέσεις. Σύστημα που προβλέπεται είναι το 4-4-1-1.