Το πρωτάθλημα αρχίζει


Η προϊστορία μας θέλει να παίρνουμε το τρίποντο, αφού στα τελευταία πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας μάζεψε το απόλυτο των 15 βαθμών.

Το 2007/08 για πρεμιέρα είχε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όπου η ομάδα μας με τον Όκουκα στο πηδάλιο πήρε το τρίποντο με 0-1.

Για το 2008/09 τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, αφού η ομάδα μας έπρεπε να πάρει το διπλό στο Παραλίμνι. Έτσι την πρώτη Σεπτεμβρίου η ομάδα μας πήρε μία σπουδαία νίκη με 0-2 και επέστρεψε στη Λευκωσία με τους 3 βαθμούς.

Το 2009/10 αν και έδρα μας με την Πάφο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε σίριαλ και για καρδιακούς αφού τελείωσε 3-2. Με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο η ομάδα μας αναγκάστηκε να σκοράρει 3 φορές για να πάρει τη νίκη σε ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π. Για την ομάδα μας 2 τέρματα σημείωσε ο 53-7 και ένα τέρμα ο Αγκουιάρ.

Στο πρωτάθλημα 2010/11 αντιμέτωπος μας η άεκ Λάρνακας στο Γ.Σ.Ζ. Η Λαρνακιώτικη ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 18 με τον Παουλίστα, αλλά με 2 τέρματα των Ρενχίφο και Ρουέδα η ομάδα μας πήρε τους 3 βαθμούς και επέστρεψε στη Λευκωσία.

Πέρσι πρώτη αγωνιστική έδρα μας με την Αλκή. Η ομάδα μας με 2 τέρματα του Εφραίμ , ένα του Φρέντι και ένα του Χριστοφή πήρε τη νίκη με 4-1. Για την αλκή σκόραρε ο Σολάρι στο 53.

Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί αυτή η ωραία παράδοση και να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς.