Έρανος ΘΥΡΑΣ 9

132

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Με λύπη επικοινωνούμε με τον κόσμο της οργανωμένης μας κερκίδας και τον περήφανο κόσμο της βασίλισσας Ομόνοιας για να απευθύνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια ενός φίλου και αδελφού Θυραεννιωτη. Ο Αντρέας Στυλιανού, γνωστός στα αδέλφια του της Θύρας 9 και όχι μόνο, σαν Ινδιάνος, έφυγε από κοντά μας προχθές το βράδυ.

Ο Αντρέας ήταν από τα πρώτα παιδιά της Θύρας 9, από αυτούς που έδωσαν τα πάντα για το μεγαλείο της οργανωμένης μας κερκίδας και της Ομόνοιας και ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένας από αυτούς που έδωσαν μάχες τότε για να είμαστε εμείς εδώ σήμερα, περήφανοι για την δράση του οργανωμένου μας συνόλου. Ο χαμός του αδελφού μας έχει σκορπίσει την θλίψη σε άπαντες στις τάξεις της Θύρας 9 και οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια και τα παιδιά του αδελφού και φίλου Αντρέα.

Η Θύρα 9, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον αδελφό μας, εξαγγέλλει έρανο για να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα παραδοθεί στην οικογένεια αμέσως με την ολοκλήρωση του. Ο έρανος ξεκινά από σήμερα και εισφορές θα μπορούν να κατατεθούν τόσο στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας, όσο και από λογαριασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Η οργανωμένη μας κερκίδα καταθέτει το αρχικό συμβολικό ποσό των 200 ευρώ με την πεποίθηση πως σύντομα θα μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για να δοθεί στην οικογένεια του αδελφού και φίλου Αντρέα.

Καλό ταξίδι φίλε, αδελφέ και συν-Ομονοιατη Ινδιάνε…

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9