Μακάβρια Μαθηματικά…


Σε 21 χρόνια φυλάκιση! καταδικάστηκε ο μακελλάρης της Νορβηγίας. Ο αρρωστημένος ακροδεξιός σκότωσε τον Ιούλιο του 2011, εβδομήντα επτά άτομα , 8 σε βομβιστική επίθεση και 69 κατασκηνωτές με όπλα και καραμπίνες στην πλειοψηφία τους έφηβοι.

Αν αυτό είναι δικαιοσύνη τότε αρνούμαστε πεισματικά να υποταχτούμε σε ένα τέτοιο σύστημα και θα το πολεμάμε με όλο το σθένος της ψυχής μας. Μέχρι να αφανιστεί από προσώπου γης το ερπετό του φασισμού μέχρι να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή.

Ο αρρωστημένος Μπρέιβικ ενστερνίζεται τις ίδιες απόψεις που έχουν και τα δικά μας «καλά παιδιά» του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής όπως λέει συχνά και ο αρχιεπίσκοπος. Πότε θα ανοίξουμε τα μάτια μας για να το καταλάβουμε. Όταν θα έχει πεθάνει ο πρώτος μετανάστης από τα μαχαιρώματα τους? Όταν ανοίξει το πρώτο κεφάλι κάποιου απεργού από τη φασιστοσυμμορία τους ή όταν κάποιος από δαύτους σαλτάρει για τα καλά και επιδοθεί σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό στο όνομα της καθαρής ελληνικής φυλής.

Λαέ ξεσηκώσου. Βάλε το σώμα σου εμπόδιο στις ορδές τους εχθρού. Γιατί αν δεν το βάλεις εσύ θα το βάλουν τα παιδιά σου. Τα παιδιά σου που δεν ανέχονται να ζήσουν για άλλη μια φορά την καταστροφή της ανθρωπότητας από τα λίγα αρρωστημένα μυαλά.

Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά σε κάθε μπαράκι σε κάθε σχολείο. Κανένας φασίστας να μην νοιώθει ασφαλής. Σβήστε το ειρωνικό χαμόγελο από τα χείλη τους. Δώστε στη φάτσα τους ξανά εκείνη την ηλίθια γκριμάτσα που κάνουν μόλις καταλάβουν ότι την πάτησαν…

Υ.Γ 21 χρόνια για 77 νεκρούς. Κάνοντας τα μακάβρια μαθηματικά αντιστοιχούν 3,2 μήνες για κάθε νεκρό….

Αν ο Μπρέιβικ απλά έμπαινε στο γήπεδο για να πει στο τερματοφύλακα « Γιατί ρε φίλε?» επειδή έφαγε τα γκολ θα έτρωγε 4……