Βοηθάμε επειδή είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ


aimodosia

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ επιθυμεί να ενημερώσει τους χιλιάδες υποστηρικτές και φίλους του συλλόγου ότι είναι μεγάλη ανάγκη να εξευρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών για νεαρό άτομο (παλαιό καλαθοσφαιριστή του Απόλλωνα), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ.

Ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα και όχι μόνο, καλείτε να δείξει μεγαλοψυχία και να ανταποκριθεί στην έκκληση αυτή δίνοντας λίγο αίμα για δείγμα.

Σε συνεργασία με την Τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία αυτή την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Αυγούστου 2012 και ώρα 10:00 πμ – 14:00 μμ, στο Δικηγορικό Γραφείο «Αρετής Χαρίδημου», στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη 21, 1ος όροφος.

Προσμένουμε στην θετική σας ανταπόκριση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99-652491 Μάριος.


Εμείς ως trifylli.net και σαν ΟΜΟΝΟΙΑτες, και χωρίς καν να μας αποσταλεί η ανακοίνωση θα τη δημοσιεύσουμε επειδή έτσι νιώθουμε πως πρέπει να γινει.

Όποιος μπορεί να παρευρεθεί και να δώσει λίγο αίμα, θα είναι τιμή του, αφού αυτά είναι που πρέπει να προσφέρονται σαν ευγενή άμιλλα προς οποιονδήποτε συνάνθρωπο μας. Το δικό μας καταστατικό, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, μιλάει για συνεργασία, αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια, αλληλοσεβασμό και αυτό είναι η σημαία μας.

Αυτό όμως που δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο, είναι ότι ελάχιστη προβολή έχουν τέτοιες κινήσεις από τα “αθλητικά” πόρταλς της Κύπρου τα οποία όταν πρόκειται για βρομιές τρέχουν σαν τρελλά να δημοσιεύσουν κους-κους και να πάρουν τα κλίκς που θέλουν. Αλλά βλέπετε αυτά δεν πουλάνε..