Μία μέρα μετά


Ξημερώνει νέα μέρα και στην τροπαιοθήκη μας ακόμη ένα τρόπαιο, το 50στό. Η ομάδα μας νίκησε τον αντίπαλο της, όπως αρμόζει και στην ιστορία της και πρόσθεσε απλά ακόμη ένα κυπελλάκι στη βαρετή της τροπαιοθήκη που διασχίζει τα 3 δωμάτια της Παπανικολή.

Χθες είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ παθιασμένη με αρκετούς παίκτες βελτιωμένους σε απόδοση και με στιγμές πολύ καλές, αφού η ποδοσφαιρική φαντασία των Ασσίς – Άλβες και Λεάντρο κατά διαστήματα έπαιρνε χειροκρότημα, ενώ οι κούρσες του Χριστοφή και του Φρέντι ταλαιπωρούσαν μέχρι και τα μάτια μας.

Ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες ήταν αλλαγμένη προς το καλύτερο, χωρίς να έχει φτάσει όμως σε ικανοποιητικά στοιχεία. Η ομάδα θέλει κι άλλο φτιάξιμο, θέλει να δίσουν οι γραμμές μεταξύ τους, θέλει συνεννόηση στην άμυνα, θέλει Λεόνι να μιλά με τους αμυντικούς, θέλει παίχτες να επιστρέφουν πίσω, θέλει σωστή αμυντική γραμμή όταν βγάζουν σέντρες (σε 1 περίπτωση βρέθηκε παίκτης μόνος ενώ 2 φορές από πλάγιο η μπάλα κτύπησε 2 φορές γήπεδο και εντός περιοχής μέχρι κάποιος να την διώξει), θέλει παίκτες να ανοίγουν καλύτερα για να δίνουν στηρίγματα, θέλει περισσότερη αντοχή και πνευμόνια.

Περιμένουμε να δούμε την ομάδα που ευελπιστούμε, όπως περιμένουμε από την διοίκηση να πωρώσει τους παίκτες και να τους εξηγήσει που αγωνίζονται. Να τους μιλήσει για τα ιδεώδη της ομάδας αλλά και για τους αντιπάλους μας. Είναι τιμή μας που είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε κυρίοι, οι παίκτες πρέπει να είναι περήφανοι που αγωνίζονται σε ένα τέτοιο σωματείο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και αυτό είναι δουλειά δική σας.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά από όλους μας, σε όλους τους τομείς και να φέρουμε την ομάδα πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Μία ΟΜΟΝΟΙΑ μονοιασμένη μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα και να νικήσει τον κάθε Τσαγγάρη ή Παναγή.

Εμπρός λοιπόν για μία ΟΜΟΝΟΙΑ που θα φοβούνται οι αντιπάλοι μας !!!