Θέλαμε το τρόπαιο για να ξεκινήσουμε ιδανικά τη χρονιά.


Μετά το παιχνίδι του Σούπερ Καπ και την κατάκτηση του τίτλου, ο Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή μίλησαν στην LTV για το παιχνίδι.

Μίνι συνέντευξη Γίωργου Εφραίμ

Δ- Συγχαρητήρια Γιώργο

-Ευχαριστώ, σημασία έχει ότι πήραμε το Σούπερ Καπ. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή μετά από κακά αποτελέσματα για να δείξουμε ποια είναι η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ και να αφήσουμε τα κακά πίσω.

Δ- Είναι μία γερή ντόπα ενόψει του πρωταθλήματος?

– Σίγουρα, εντάξει, απέναντι σε μία ομάδα που είναι στην Ευρώπη όπως την αέλ, μία πολύ καλή ομάδα .. θέλαμε το τρόπαιο για να ξεκινήσουμε ιδανικά τη χρονιά.

Δ- Σίγουρα απαλύνει τον πόνο του αποκλεισμού.

– Εντάξει σίγουρα, είναι άλλο κομμάτι που το θέλαμε πολύ και δεν το πετύχαμε, όμως η ζωή προχωράει και θέλουμε να βλέπουμε μπροστά.

 

Μίνι συνέντευξη Δημήτρη Χριστοφή

Δ- Ένα ακόμη Σούπερ Καπ για την πολυνίκη του θεσμού ΟΜΟΝΟΙΑ

– Πάνω από όλα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, αξίζαμε να κερδίσουμε μπορώ να πω και δίκαια κερδίσαμε. Αυτό το τρόπαιο θέλω να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας που και φέτος πάλι τον πικράναμε πάρα πολύ στην Ευρώπη και ελπίζουμε ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά στους επόμενους μας στόχους για να τους υλοποιήσουμε.

Δ- Θα συμφωνήσω μαζί σου, η απογοήτευση του κόσμου που φαίνεται από την απουσία του σήμερα. Δεν είναι αυτός ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρη.

-Δυστυχώς εγώ που είμαι και από τους πιο παλιούς το βλέπω πρώτη φορά, αλλά πιστεύω θα τους φέρουμε πάλι πίσω που τους αξίζει.

Δ-Αυτή η νίκη, αυτή η επικράτηση η σημερινή απέναντι στην πρωταθλήτρια αέλ βοηθά πάρα πολύ.

– Και σε εμάς ψυχολογικά αλλά και στον κόσμο μας να επανέλθει σιγά σιγά στα γήπεδα.

(όπου Δ=Δημοσιογράφος)