Χαμένος στ’ όνειρο: Πόσα απωθημένα έχουν τελικά


xamenos st' oneiroΓια σας αδέρφια Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες μόνο!!!

Είναι να απορεί κανείς με το πόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης έχουν οι “Ελληνόφωνες Κύπριοι” Λαστιχάριες Αποελίστες. Πόσα απωθημένα τους άφησε τελικά το τιμημένο τριφύλλι?

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στην προσπάθεια τους να μειώσουν καθημερινά την αίγλη και την φήμη της λαοφιλέστερης και πιο επιτυχημένης διαχρονικά ομάδας του τόπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόσο που έχασαν και οι ίδιοι το μέτρο. Δεν λέω, καλά τα πάνε την τελευταία 10ετία πέτυχαν πολλά (άσχετο πως) αλλά το κόμπλεξ και η υπεροψία τους δεν περιγράφεται.

Ξεσπούν καθημερινά σε υποτιμητικά σχόλια για οτιδήποτε διαδραματίζεται στην ομάδα μας, προκαλούν με ασύστολα ψεύδη τα πορτοκαλί αρνιά τους και συγκρίνουν το οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ τους για να πείσουν (ποιους? Εμάς ή τους εαυτούς τους) πως το αποέλ έπαψε να είναι η ομαδούλα της 50ετίας 1948-1998 και πλέον ατενίζει με πρωταγωνιστικό ρόλο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου.

Για να γίνω πιο διευκρινιστικός στο πιο πάνω σχόλιο, (i)πως κρίνεται αδέρφια Ομονοιάτες την στάση των αποελιστών την τελευταία 5ετία για παράδειγμα που η εταιρία τους διανύει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία τους? (ii)Έχει περάσει έστω και μια μέρα που να μην ασχολήθηκαν μαζί μας στις διάφορες ιστοσελίδες τους ή ακόμη και στην ίδια τους την παρέα? Η απάντηση είναι μία: ΟΧΙ. Όχι γιατί απλά επιδιώκουν να ξεπλύνουν την κατωτερότητα τους από τους αμέτρητους πάτσους (το “ά” με “ού”) που τους χορτάσαμε τόσες δεκαετίες.

Αυτοί είσαστε λαστιχάριες και αυτοί θα παραμείνετε. Θα ακούτε ΟΜΟΝΟΙΑ και θα τρώτε που πάνω σας. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση που είσαι τώρα και η μόνη σου έγνοια είναι να πέσει πιο κάτω η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε είσαι για κλάματα.

υ.γ: Τουρκόσποροι και τουρκόφιλοι είσαστε εσείς που τους δώσατε την μισή μας πατρίδα προδότες.

υ.γ 2: Αν βρει κανείς ιστοσελίδα, fan page, group, εφημερίδα ή ένθετο του αποέλ που να μην ασχολείται καθημερινά με την ΟΜΟΝΟΙΑ ας στείλει ένα email ρε παιδιά.

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]