Hoolifan: Με γάρο κυπριακόν !


Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας αλάνια πονεμένα μου αλκολικά μου! Λοιπόν έτσι ίσχια μεταξύ μας. Επούζιασα έσπασα εστεναχωρήθηκα όμως είπα κανείι! Πήγα λοιπόν ήπια τα ποτά μου στο κότερο πάρτυ των αδερφών κηφήνων και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου…και έκαμεν μπλουμ

Σίγουρα όλοι έχετε δει το Hangover. E λοιπόν σας λέω κυκλοφορούσανε κάτι τρελλά τζέλια   Μοναμί στο πλοίο, τύφλα να έχουνε τα ruffies του χοντρού Γαλιφιανάκη! Έτρωγες ένα και έγλυφες τα δάκτυλα σου, έτρωγες 2 και έγλυφες τα δάχτυλα του δίπλα!

Τι έχασαν τον γαμπρό και μαλακίες στην ταινία, εδώ εμείς χάσαμε ….τον καπετάνιο! Άτε η νύφη θα της περάσει θα βρει κάποιον άλλο εμείς πως το καλό θα πάμε σπίτι μου λέτε!!!

Πάντως από ότι είδα από τις φωτογραφίες πρέπει να πέρασα πολύ ωραία. Δεν ξέρω όμως αν ήπια εγώ τις περισσότερες μπύρες ή τα ρούχα μου.

Σοβαρά είναι για να απορείς με αυτή τη φάρα. Ενάμιση μέρα μετά από τον οδυνηρό μας αποκλεισμό και ο λαός έκανε το κλάμα του γέλιο, το έριξε στο χαβαλέ και στα πειράγματα και έβαλε γυαλιά σε όλους. Ναι ρε είμαστε τα ξυπόλητα παιδιά του πανικού και ότι και να λέτε δεν θα καθίσουμε ποτέ φρόνιμααααα!!!! Άντε φέρτε μου ακόμα ένα μοναμί τώρα

Που λέτε να κάμουμε και κανά αρθράκι να χαλαρώσει ο λαός. Είμαστε όλοι τέντα, όλοι μες τα νεύρα δεν γίνεται αυτή η κατάσταση πρέπει να χαλαρώσουμε. Αφού για να καταλάβετε προχθές έβαλα τις φωνές σε ένα παιδάκι που μπήκε μπροστά μου στη γραμμή για να πάρει παγωτό από τον παγωτάρη. Σκάσε μυξιάρικο. Όταν ήρθε ο πατέρας του όμως….παγωτό κεράσι ο φίλος σας ο Ηοολιφαν χαχαχαχαχ

Τι είναι αελάκια μου εγύρισεν μας που εν μας εκάμαν το χαττήρι τα κακομαθημένα τα χωραιτούκια? Δέτε, πάρτε φόρα και κάτσετε πας το σιντριβάνι με το κώλο να πλυθεί κιόλας σκατάες.

Μην σας μπαίνουν στο μυαλό ιδέες με την συχνότητα που μπαίνουν μακρόστενα αντικείμενα στο πισινό σας.

Όχι δεν σας γουστάρουμε όχι δεν σας κάνουμε ευκολίες μα τι ενομίσετε ότι είμαστε convenience  store?

Να το κάναμε για τη Κύπρο μας? Τι στο πούτσο σας πιάνει όλους όταν μπαίνετε ομίλους δεν μπορώ να καταλάβω. Για την Κύπρο και για το νησί και παπαρδέλλες στα κάρβουνα. O ένας παίρνει μόνο ελληνικές σημαίες και γράφει ΜΟΝΟ αποελ, σόρρυ άκυρο ούτε στα ελληνικά δεν το γράφει, Solo apoel, ο άλλος ψευτό αναρχικός που γράφει στα παπάρια του κράτος και κοινωνία  αλλά μόλις μπουν ομίλους ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ κοντά να στηρίξουμε τη Κύπρο μας και την πρωταθλήτρια μας.

Εν να τον πέψω.

Να πάτε να κάμετε φακκιν με γάρο κυπριακό θέμας να σας δω αν θα θυμάστε την Κύπρο όποτε σας καβλώσει. Το σίγουρο είναι ότι θα την θυμάστε όποτε καβλώσει ο γάρος…..

Ακούτε τώρα το μοντέρνο το ποδόσφαιρο. Θα έρθει ο Βέλγος να κατασκοπεύσει τον Πάμπο στο παιγνίδι μαζί μας…….την ίδια ώρα που ο Πάμπος θα λείπει για να πάει να κατασκοπεύσει τον Βέλγο στο Βέλγιο! Έλα να συντονιζόμαστε σιγά σιγά

Κορυφαίο του μήνα! Στο διάλειμμα του ημιχρόνου αελ-παρτιζαν ο σκηνοθέτης της LTV αν πείτε τι στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα έβαλε να παίζουν. Το 0-3 αελ-ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο. ΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑ ούτε εγώ να ήμουν στη κονσόλα.

Αελίστες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχετε βγάλει απίστευτη χωλή και το πραγματικό σας πρόσωπο προς τα έξω. Νομίζετε ότι κρατάτε το θεό από τα αρχ*δ*α. Εμείς όμως κρατάμε τον δκιάολο που τα τζέρατα για αυτό βαώστε το στόμα σας. Μπορεί να βλέπετε μόνο χαρούμενα όνειρα τώρα τελευταία μα να θυμάστε τους εφιάλτες που σας άφηναν άγρυπνους όλη τη νύχτα….

Υ.Γ Σοφοκλέους μαλάκα μην βάλεις την κίτρινη την polo shirt να χαρείς ΕΛΕΟΣ GO SHOPPING!!

Υ.Γ 2 Προς διοίκηση. Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για αυτό που κάνουμε αλλά και για αυτό που δεν κάνουμε. Μολιέρος.

Υ.Γ 3 Ρε λαστιχάρικα πληρώνετε τον Σολάρι 400 χιλιάδες και ούτε την βγάζει έξω  εεε να την δείτε οοο.