Ανακοίνωση Θύρας 9 για Ασπίδα


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας βρίσκει κολλημένους στον ίδιο παρονομαστή των τελευταίων ετών. Ο κόσμος της Ομόνοιας ψάχνει εδώ και χρόνια να βρει την γενεσιουργό αιτία των προβλημάτων και παρά τις αμέτρητες πίκρες στέκεται περήφανος συμπαραστάτης της βασίλισσας Ομόνοιας.

Η οργανωμένη μας κερκίδα απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον πράσινο λαό όπως υψώσει το ανάστημα του αφού έτσι προστάζει η ένδοξη ιστορία του σωματείου μας. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν άπαντες στο οικοδόμημα της Ομόνοιας, από ποδοσφαιριστές, σε τεχνική ηγεσία και τον τελευταίο υπάλληλο που υπηρετεί αυτή την τεράστια ιδέα. Η Ομόνοια κύριοι είναι μεγάλη, έτσι την μάθαμε, έτσι την θέλουμε και έτσι θα παλέψουμε να την ξαναδούμε. Κανείς δεν θα σμικρύνει το μέγεθος αυτού του ιστορικού σωματείου, κανείς δεν θα υποτάξει την βασίλισσα μας.

Πάγια αρχή του οργανωμένου μας συνόλου είναι η αποστασιοποίηση από τα αγωνιστικά θέματα, κάποια πράγματα όμως καθιστούν το πιο πάνω αδύνατο στην παρούσα φάση. Η Ομόνοια κύριοι ανεκαθεν ήταν ομάδα φύση επιθετική, εξου και ο στίχος ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΑ… Κανόνια που κατόπιν εντολών και τακτικής έχουν πια σιγήσει!! Ο Ομονοιατης κύριοι έχει μεγαλώσει με αναμνήσεις του Μακαρειου όπου μεταφερόταν από την μια άκρη του γηπέδου στην άλλη και πίσω από τα γκολ ποστ, στο ημίχρονο, για να απολαυσει τα γκολ στην μεριά που επιτιθετο η ομάδα του!! Αρνούμαστε να δεχτούμε την Ομόνοια να παίζει με έντεκα ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα, αρνούμαστε να βλέπουμε μια ολόκληρη Ομόνοια να κατεβαίνει με αμυντικό προσανατολισμό στην έδρα της και μπροστά σε 17 χιλιάδες κόσμο !! Ας φροντίσει η τεχνική ηγεσία όπως δούμε αλλαγή στην φιλοσοφία της ομάδας, ας φροντίσει να δούμε φιλοσοφία ανάλογη του βεληνεκούς και της ιστορίας της ομάδας, μα πάνω από όλα φιλοσοφία εφάμιλλη του περήφανου κόσμου της Ομόνοιας.

Μέσα στην γενική αναστάτωση που επικρατεί στις τάξεις του σωματείου ξεπροβάλλει άλλη μια πρόκληση, άλλο ένα παιχνίδι το οποίο καλούμαστε να κερδίσουμε και άλλη μια κούπα η οποία επιβάλλεται να βαφτεί πράσινη. Η νοοτροπία κτίζεται μέσα από τους τίτλους και οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να τους μαζεύουν ακόμα και όταν βρίσκονται στα κάτω τους. Το Σάββατο λοιπόν η Ομόνοια αντιμετωπίζει αυτούς που πέρσι έστησε στα τέσσερα όποτε χρειάστηκε, αυτούς που στην μοναδική νίκη τους ενάντια στην ομάδα μας χρειάστηκαν την βοήθεια των κυρίων με τα μαύρα, όπως άλλωστε και κατά την διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Αυτούς λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε, ήρθε η ώρα να εδραιωθεί ο ορισμός του πελάτη και να καταλάβουν επιτέλους οι κομπλεξικοί της νήσου πως σε αυτή την χώρα κουμάντο κάνουμε ΜΟΝΟ εμείς.

Η οργανωμένη μας κερκίδα οφείλει να λάβει θέση και για το φιάσκο του σουπερ καπ το οποίο αποτελεί ένα καλοστημένο σχέδιο/παγίδα του κουτσοκουμνη και των αυλικών του. Ο ορισμός του Παπαδόπουλος για να φιλοξενήσει τον αγώνα μόνο σαν πράξη εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, μια κίνηση η οποία αποσκοπεί σε ένα και μοναδικό πράγμα. Την δημιουργία επεισοδίων και την στοχοποίηση και τελική εξόντωση του οπαδικου κινήματος στην Κύπρο. Αν προσπεράσουμε την καταπάτηση της προκήρυξης που θέλει την ασπίδα να διεξάγεται στην έδρα της ομοσπονδίας που είναι το ΓΣΠ, ο ορισμός και μόνο του παπαδοπουλος προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Όταν σε τελικούς κυπέλλου στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς και χωρίς προβλήματα το ΓΣΖ σε τι εξυπηρετεί ο ορισμός του εξοχικού μας ? Η κατανομή δε των κερκίδων έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες για ένα καλοστημένο σχέδιο. Όταν η βόρεια εξέδρα παραμένει κλειστή και οι ιθύνοντες μοιράζουν το γήπεδο με τρόπο που οι οργανωμένοι των δυο ομάδων θα βρίσκονται παρά μόνο μερικά μέτρα μακριά τότε οι προθέσεις τους γίνονται ολοφάνερες. Στόχος τα επεισόδια, οι γνωστές βολές κατά των οργανωμένων και τα κροκοδείλια δάκρυα κατόπιν εορτής στις οθόνες των τηλεοράσεων.

ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Ομόνοιας που θα παρευρεθεί στο γήπεδο να το πράξει οργανωμένα και με αφετηρία το οίκημα της Θύρας 9 από το οποίο θα δρομολογηθεί μεγάλη πορεία το Σάββατο και στις 6 το απόγευμα. Όλοι μαζί, οργανωμένα, μαζικά και δυναμικά κατεβαίνουμε στο κοτέτσι και κάνουμε το δικό μας πάρτι στις εξέδρες.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9