Γυρίζουμε σελίδα


gate 9 official

Πληγωθήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, πονέσαμε τις τελευταίες μέρες αφού όλοι περιμέναμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Ένα επιπλέον βήμα που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να μετράμε πληγές το τελευταίο διάστημα. Τώρα όμως επιβάλλεται να σηκώσουμε από το έδαφος το ανάστημα μας, και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Μπήκαμε ήδη σε νέα ποδοσφαιρική εβδομάδα αφού το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται με την Αελ για την ασπίδα. Ένα τρόπαιο που κακά τα ψέματα το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε περισσότεο για λόγους γοήτρου.

Το τι πήγε στραβά στην Ευρώπη είναι κάτι που αναλύθηκε πολλές φορές και από διάφορες ιστοσελίδες που έκαναν μια κριτική προς την ομάδα μας. Όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται ως ένας μεγάλος σύλλογος να προχωρήσει μπροστά και να δει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Σίγουρα σε πολλούς μπορεί να μην υπάρχει καν αυτό το συναίσθημα, όμως τουλάχιστον ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα είναι υπόχρεα να το νιώθει. Και το λέμε αυτό επειδή για να γυρίσει ο τροχός και να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα θέλει πίστη και δουλειά πολλή. Κυρίως από όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπάρχει λοιπόν ζωή και μετά την Ευρώπη και σίγουρα υπάρχει και ΟΜΟΝΟΙΑ. Και κάπου εδώ θέλουμε να αναφέρουμε ένα συμπέρασμα το οποίο βγάλαμε μετά και τα δύο παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρας και ας μας πείτε τρελούς. Διαθέτουμε ένα ρόστερ το οποίο μπορεί για το πρωτάθλημα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί και στην πορεία. Είναι ένα δεδομένο πάνω στο οποίο πρέπει να στηριχτούν όλοι στην πράσινη οικογένεια ενόψει της νέας χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές μας παρόλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο καλούνται να κλείσουν τα αυτιά τους και να επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις. Όλοι πλέον πρέπει να εμπιστευτούμε “αυτά” που διαθέτουμε και να στηρίξουμε ότι έχουμε. Αρκεί να γίνει σωστή δουλειά έτσι ώστε να ξανά αρχίσει να “μυρίζει” ΟΜΟΝΟΙΑ στην ατμόσφαιρα.

Αναμένουμε ριζικές αλλαγές στη φιλοσοφία της ομάδας αφού το μέχρι τώρα αγωνιστικό προφίλ έδειξε ότι δεν αρκεί για να εκπληρωθούν οι στόχοι μας. Αυτό αποδείχτηκε με το χειρότερο τρόπο, και πλέον περιμένουμε να δούμε ένα σύνολο που έχει ως πρώτιστο στόχο, το τονίζουμε να κερδίσει το κόσμο του.

Σίγουρα τα πιο πάνω δεν θα γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη όμως απαιτείται άμεση αλλαγή για εκπλήρωση των στόχων μας. Σταδιακά περιμένουμε μια ομάδα που θα αλλάζει και θα ξεκινήσει να “αρέσει” στο κόσμο της. Ένας κόσμος που είναι πληγωμένος κύριοι, και είναι η πολλοστή φορά που νιώθει κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Άλλοι στη θέση μας δεν θα γύριζαν καν να δουν την ομάδα τους. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε ακόμα εδώ, εμείς είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και παρ’ όλες τις φουρτούνες που περάσαμε στεκόμαστε στο πλευρό του σωματείου. Βρείτε τον τρόπο να φέρετε τον κόσμο σας κοντά. Κάντε τον να νιώσει καλύτερα γιατί το χρειάζεται όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια. Κάντε αρχή με την ασπίδα και παρακάτω βλέπουμε.