Βήμα Φιλάθλου: Ειλικρίνεια και ανάληψη ευθυνών


Βήμα Φιλάθλου

Απευθύνομαι στη διοίκηση και στον προπονητή μας. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι από αυτούς που σας στήριζαν, που ποτέ δεν μου άρεσε ο μηδενισμός των πάντων και που θεωρώ ότι με το να φύγουν ή να μείνουν κάποια πρόσωπα δεν λύονται αυτόματα τα προβλήματα της ομάδας. Θα ήθελα όμως να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ιδρύθηκε το 1948 και η ιστορία της καθόρισε το ρόλο και τους στόχους της στα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα. Σε λίγες λέξεις…ΠΕΡΗΦΑΝΗ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ – ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ! Στο πέρασμα του χρόνου καθορίστηκε επίσης και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας! ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ – ΘΕΑΜΑ!

Κύριοι, προτού αναλάβετε τα καθήκοντα που έχετε σήμερα θεωρώ πως ξέρατε που πάτε. Σας ρωτώ…Η φιλοσοφία σας συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του πιο ένδοξου σωματείου στην Κύπρο; Οι στόχοι σας ταυτίζονται με τους διαχρονικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Στα λόγια είναι εύκολο να απαντήσετε. Οι πράξεις σας όμως αποδεικνύουν καθημερινά το αντίθετο.

Πρέπει λοιπόν να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και με κάθε ειλικρίνεια να σκεφτείτε τι έχετε και ΑΝ έχετε να προσφέρετε στην συνέχιση της ένδοξης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λάρκου, αν μπορείς να κάνεις την ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο ΛΑΟΣ της σταμάτα να κωλώνεις και δώσε δείγματα αύριο. Μιλτιάδη και υπόλοιποι, αν μπορείτε να κάνετε την ομάδα να επανακτήσει την χαμένη της αίγλη και την περηφάνια της σε όλα τα επίπεδα δώστε δείγματα με κάθε σας κίνηση.

Εάν διοίκηση και τεχνική ηγεσία απλά δεν μπορείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε στον υπέροχο ΛΑΟ την αλήθεια και να μας αδειάσετε τη γωνιά, να κάνετε χώρο για αξιότερους και ικανότερους. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Προς το παρόν αποδεικνύετε το δεύτερο, μακάρι ο χρόνος να μας διαψεύσει για να μην χαραμίσουμε άλλη μια χρονιά.

Υ.Γ. Η αυτοκριτική είναι μεγάλη αρετή, αν την έχετε κοιτάξτε τον περήφανο ΛΑΟ στα μάτια και πάρτε τις αποφάσεις σας!

Κ.Χ. | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]