Κάνε το διοίκηση κάνε το!


Ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα όταν πέσαμε πάνω σε ένα σχόλιο αναγνώστη μας που έριξε στον αέρα μια πρόταση που πολύ γουστάραμε. Ο φίλος πρότεινε πολύ εύστοχα άνοιγμα της Νότιας για τους άνεργους και οικονομικά ασθενέστερους φιλάθλους μας με γενική είσοδο 10-15 ευρώ μια κίνηση που θα οδηγούσε σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ και φυσικά μια κίνηση που δείχνει πάνω από όλα τον ανθρώπινο χαρακτήρα του σωματείου

Σαν ομονοιάτικο μέσο που αγκαλιάζεται από αρκετό κόσμο της ομάδας μας θεωρήσουμε χρέος μας αυτή την πρόταση να την ενστερνιστούμε και να την προωθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο. Ήταν πραγματικά απίστευτο το τι έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η πρόταση αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο μέσα σε ζήτημα λεπτών!

Ζητάμε λοιπόν από το συμβούλιο όπως αφουγκραστεί τη φωνή του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε ένα γήπεδο καμίνι γεμάτο παλμό και πράσινο χρώμα αλλά προπάντων και πάνω από όλα δεν θέλουμε να μένει εκτός γηπέδου έστω και ένας φίλαθλος μας για οικονομικό λόγο. Ας ανοίξουν λοιπόν την Νότια κερκίδα τώρα με χαμηλή γενική είσοδο και ας δώσουν νέο αέρα στα ήδη φουσκωμένα πανιά της αρμάδας μας!

Όταν συχνά πυκνά όλοι επικαλούμαστε την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να κάνουμε και πράξεις που να την φουντώνουν και να την θεριεύουν. Όταν λέμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος αλλά είναι τρόπος ζωής αυτό ακριβώς εννοούμε ,αυτές τις πράξεις αλτρουισμού και ανθρωπιάς. Κανένας μας δεν πρέπει να παραπονεθεί γιατί πλήρωσε ήδη τα 30 ευρώ. Κανένας μας δεν πρέπει να παραπονεθεί γιατί με αυτή τη κίνηση κερδίζει πάνω από όλα η ομάδα κερδίζει ο αδερφός ομονοιάτης που πραγματικά δυσκολεύετε να έρθει στο γήπεδο. Το ξέρουμε πως η τιμολόγηση ήταν ψηλή αλλά αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ομάδα έτσι και αλλιώς. Υπάρχει μια ευκαιρία τώρα η διοίκηση να διορθώσει αυτήν τη λανθασμένη εκτίμηση στη τιμολόγηση και να δώσει την ευκαιρία σε τουλάχιστον ακόμα 4 χιλιάδες ομονοιάτες να βρεθούν στο πλευρό της σε αυτό το κάλεσμα της μάχης!

Ακόμα και εαν άνεργοι ή άποροι ή έστω και οι υπόλοιποι φίλαθλοι έδωσαν τα 30 ευρώ για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας δεν πρέπει να θεωρήσουν πως χάνουν 15 ευρώ. Πρέπει να το θεωρήσουν τιμή τους που έτρεξαν να στηρίξουν την ομάδα και να χαρούν γιατί επιτέλους το σωματείο δείχνει να κατανοέι τα οικονομικά προβλήματα της εποχής. Και να έχασαν σε αυτό το παιγνίδι σε εισαγωγικά, με μια ανθρώπινη οικονομική προσέγγιση από τώρα και στο εξής από το σωματείο να είναι σίγουροι ότι θα βγουν κερδισμένοι στο μέλλον!

Κάνε το διοίκηση. Κάνε την απαίτηση των απανταχού κηφήνων πραγματικότητα και πάμε όλοι μαζί σε ένα ΓΣΠ που να θυμίζει κάτι από τα παλιά και να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή την πρόκριση

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΣΠ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ !