Φωνές για τις τιμές αλλά βροντερό παρόν


omonoia fans [trifylli.net]

Με τη προσοχή στραμμένη στον Ερυθρό Αστέρα βρίσκονται άπαντες στην Ομόνοια. Η ομάδα καταστρώνει πλάνα πρόκρισης και συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής θα είναι ο πράσινος λαός που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό το παρόν του στις κερκίδες του ΓΣΠ.

Είναι αλήθεια πάντως ότι συζητείται πολύ έντονα από τους οπαδούς μας τις τελευταίες μέρες το θέμα της τιμολόγησης του αγώνα το οποίο έχει επηρεάζει αρκετά, ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου μας.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει η διάθεση από όλους, ακόμη και από αυτούς που βρίσκουν υπερβολική τη τιμή να ακολουθήσουν την ομάδα και μετά το παιχνίδι να εκφράσουν τα όποια παράπονα έχουν. Έχουμε και εμείς την πίστη πως το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα αφουγκραστεί την αντίδραση που έχει ξεσπάσει με τις τιμές στα εισιτήρια της ομάδας του λαού και δεν θα δώσει άλλες αφορμές στο μέλλον.

Όσον αφορά το αγωνιστικό η ομάδα επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις και μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζει την προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με το δελτίο τύπου της επίσημης ιστοσελίδας να αναφέρει τα πιο κάτω:

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα σε μεγάλους χώρους. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιώργος Εφραίμ και Μάκης Γιαννίκογλου, ενώ ο Χάρης Κυριάκου έκανε γυμναστήριο.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε για προληπτικούς λόγους ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, ο οποίος δέχτηκε κτύπημα στον αχίλλειο. Η κατάσταση του Πορτογάλου αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.