Ν. Λάρκου: Σκεφτόμαστε ήδη τον επαναληπτικό


neofytos larkou

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νεόφυτος Λάρκου, επεσήμανε στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ότι το μυαλό όλων στην Ομόνοια βρίσκεται ήδη στον επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του(www.omonoia.com.cy):

«Όλα είναι ανοιχτά, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα. Απ’ αυτή της στιγμή σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα για να προκριθούμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, διότι κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, σε αντίθεση με το δεύτερο που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ».

Εάν τον εξέπληξε ο Ερυθρός Αστέρας με την απόδοσή του:
«Δεν είναι ερώτηση που μπορώ να απαντήσω. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά όταν βρει κενούς χώρους. Μας βοήθησε η πολύ καλή συμπεριφορά μας στην άμυνα».

Για τον επαναληπτικό του Γ.Σ.Π.:
«Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα στη Λευκωσία. Δεν υπάρχει νόημα να σχολιάσω ποιος είναι το φαβορί ή όχι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες αυτού του επιπέδου. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε απέναντι σε ομάδα που ανήκει στους δυνατούς της κλήρωσης. Και ασφαλώς δεν θα αποκαλύψω ποια τακτική θα ακολουθήσουμε στη Λευκωσία».