Βήμα Φιλάθλου: Μήνυμα για καταπράσινο ΓΣΠ


Βήμα Φιλάθλου

Γεια σας αδέρφια,

Xαιρετώ τον μοναδικό πράσινο λαό. Πως να μας πιάσει ο ύπνος αδέρφια μετά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την καψούρα Ομόνοια. Είπα να στείλω και γω την γνώμη μου στην σελίδα σας, γιατί βλέπω και ακούω ήδη τον κόσμο μας να συζητάει (όπως και εγώ) τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ερυθρό.

Η δική μου γνώμη είναι πως η Ομόνοια σήμερα, για πρώτο επίσημο παιχνίδι τα πήγε καλά(κυρίως αμυντικά που είχαμε πρόβλημα στα εκτός), και αν συνεχίσει η άμυνα να δένει σίγουρα φέτος θα έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από πέρσι. Είχαμε επίσης σημαντικούς ποδοσφαιριστές εκτός 11άδας, όπως Εφραίμ, Αβραάμ, Καρυπίδης και Φρέντυ γιαυτό πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να στηρίξουμε τον προπονητή μας και τους παίκτες.

Στέλνω απλά το μήνυμα μου πως το ΓΣΠ πρέπει να γίνει καταπράσινο, από άκρη σε άκρη στον επαναληπτικό και αν είναι δυνατόν να ανοίξει και μέρος της Νότιας κερκίδας για τις ανάγκες του πράσινου λαού. Αδέρφια θέλω πραγματικά για μια φορά να κάνουμε το γήπεδο, όχι απλά κόλαση, αλλά ένα υπερφυσικό κλουβί νίκης και να πανηγυρίσουμε όλοι οι Ομονοιάτες την πρόκριση μας. Από τις σφυριές μας να λυγίζουν τα πόδια των Σέρβων και από το τραγούδι μας να παίρνουν φτερά οι ποδοσφαιριστές μας για 90 λεπτά αγώνα.

Όλοι ΓΣΠ – Όλοι με ΠΡΑΣΙΝΑ – Όλοι ΦΩΝΗ – Όλοι ΨΥΧΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σταύρος | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]