Άμυνα σουρωτήρι


Άρχισαν και καταλαβαίνουν τι έχει να γίνει τα λαστιχάρικα και πήραν σβάρνα τις εκπομπές στα ράδια. Και που είναι ο Μπουαβεντούρα μας? Και που είναι ο ξηδόντης ο Ζόρζε? Είχαμε έτσι άμυνα και τους δώσαμε και τώρα μπάζουμε από παντού.

Από παντού δεν λέει τίποτε. Έχει σουρωτήρι που χάνει πιο λίγο!Ρε εκείνος ο Ζουέλα για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του θέλει 365 μέρες !

Ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυρά ρε κεανίτες. Στο κάτω κάτω ο Ιβάν ξέρει χα χα χα χα. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε τα αρνιά. Ρε άντε να κουρέψετε το μαλλί σας πορτοκαλιά προβατάκια παίρνει σας και φέρνει σας ο Μούμιας και ούτε ένα μπεεε δεν είπατε.

Δεν μπορούσαν  βλέπετε οι διοικούντες σας να κάνουν συμβόλαιο στους παίχτες που σας πήραν στους 8 για ακόμα ένα χρόνο. Μην φοβάστε τα λεφτά που γλύτωσαν τα έκαναν και αυτά… γραμμάτιο  δεν υπάρχει περίπτωση να εξαφανίστηκαν!! Χωνέψετε το αν δεν μπείτε ομίλους φέτος πορτοκαλιά μπεμπεράκια δυστυχώς η φάρμα σας θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα!

Το καλύτερο το είπε ένας αγανακτισμένος οπαδός σας “ Ρε παιδιά τούτος ο Μπόρδα εν έσχει υπόθεση και σκεφτείτε είναι καλύτερος που τον άλλο τον Ζουέλα”