Ανεξίτηλος: Και θέλουμε και μπορούμε!


Ανεξίτηλος Ομόνοια Omonoia Fans Site

Όπου εσύ με θες…!
Με πούλμαν, αεροπλάνα, καράβια, αυτοκίνητα και τρένα. Με τα πόδια, με φουσκωτά και μπουσουλώντας άμα λάχει. Ό,τι χρειαστεί για να είμαστε στο πλευρό σου αγαπούλα μου! Από κάθε γωνιά του πλανήτη όπου υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ο ΛΑΟΣ κατεβαίνει Βελιγράδι για να παλέψει δίπλα σου για το θετικό αποτέλεσμα. Κι όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν, το ξέρεις πως κι εκείνοι πλάι σου είναι. Όπως πάντα ξεκινάμε και φέτος: Εμείς με τη φωνή…

Εσείς με τη ψυχή!
Ο ΛΑΟΣ είναι διψασμένος για ΟΜΟΝΟΙΑ. Πωρωμένος να γεμίσει τα κύτταρά του με το πράσινο ναρκωτικό του. Και περιμένει να δει 11 παίκτες – λιοντάρια στο Βελιγράδι να τροφοδοτήσουν την τρέλα του με το πάθος που θα βγάλουν στο γρασίδι. Περιμένει να δει 11 παίκτες – στρατιώτες ταγμένους σε ένα σκοπό: την πρόκριση και το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Φαντάσματα του παρελθόντος
Αποκλεισμοί στο παρά πέντε, ατομικές γκάφες που κόστισαν ολόκληρες προκρίσεις, υπέρμετρος σεβασμός του αντιπάλου και τόσες άλλες συγκυρίες εναντίον μας. Προσθέστε και την πίεση από τις επιτυχίες των απέναντι και φτάνετε στη συνταγή της πράσινης αποτυχίας στα σαλόνια της Ευρώπης. Φέτος, καλούμαστε να τα ξορκίσουμε όλα αυτά. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Και σε ένα γήπεδο καμίνι γίνεται δυσκολότερη.

Ε, και;;
Ας υποθέσουμε ότι ο Αστέρας μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι. Κερδίζει τις μάχες στο γήπεδο και – σε συνδυασμό με τη γνωστή ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ γκαντεμιά στην Ευρώπη – προηγείται από νωρίς. Τι κάνουμε τότε εμείς; Τα παρατάμε; Σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε τη «μοίρα» μας; Λέμε το χιλιοειπωμένο: «η τύχη μάς γύρισε την πλάτη»; Όχι, αδέρφια! Φέτος, απαντάμε σε θεούς, αλλάχ, βούδες και ξωτικά που τρίβουν πέταλα αλόγου για γούρι πως…

«Την τύχη μας θα τη φτιάξουμε εμείς»
Θα την κυνηγήσουμε από το πρώτο λεπτό που η ομάδα θα πατήσει γρασίδι στο «Μαρακανά». Θα πιστέψουμε ότι μπορούμε για πολύ, πάρα πολύ ψηλά. Θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Πράσινοι κομάντος θα αλώσουν, απόψε, το Βελιγράδι. Γεμίζουμε το μυαλό και την καρδιά με αποφασιστικότητα. Νοιώθουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, συνειδητοποιούμε ότι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Κάποια Νάφταν γύρισε δύο παιχνίδια από 2 και 3 γκολ πίσω, εμείς θα κωλώσουμε; Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και όταν ΘΕΛΟΥΜΕ, κανένας δε μας σταματά!

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Ανεξίτηλος | [email protected]