Green Devil:Μαρακανά σου ερχόμαστε !!!


Green DevilΓεια σας πράσινοι δαιμονισμένοι ακόλουθοι του πράσινου διαβόλου.

Ζέστη και σήμερα εδώ στα αβυσσαλέα έγκατα της κολάσεως, με τα καζάνια να είναι πάντα στην βράση και οι κραυγές να διασχίζουν τους λόφους σαν λυσσασμένο άτι που καλπάζει προς τον πόλεμο.

Κάπου εδώ βρίσκομαι και εγώ να διοικώ και να οργανώνω με την γνωστή ανεπιθύμητη μυρωδιά του πούρου μου να κάνει τις καρδίες να κτυπάνε σαν τρελές από το φόβο, όπως κτυπάει ενός έφηβου ερωτευμένου στο πρώτο του φιλί.

Χο χο χο ο κόκκινος χοντρομπαλένιος, χα χα χα εγώ σε κάθε άρθρο που μας τονίζει ότι ο Ιβάν ξέρει, ο Ιβάν γνωρίζει ή Ivan knows (ναι το είδα και αυτό φέτος) για να μαντρίσουνε τα πρόβατα(λάστιχα) και τα ρίφκια (au74).

Ο μούμιας το μόνο που ξέρει είναι ότι η ομάδα του όποια πορεία και να έκανε ήτανε ντοπέ.

Γι` αυτό και όσοι και αν έφυγαν δεν μπόρεσαν να κάνουν πορεία στην Ευρώπη. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί παίκτες μίας ομάδας, ενώ είναι βασικοί, η ομάδα πηγαίνει στους 8 του Champions League, πληρώνονται πάντα στην ώρα τους… θέλουν να φύγουν και να πάνε στην ανώμαλη ή σε κάποια άλλη μέτρια ομάδα?

Παραδείγματα μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι οι Μποαβεντούρα, Ζόρζε και Μαρσίνιο οι οποίοι επιλέξαν να φύγουν από την ομάδα ενώ η ομάδα τους ήθελε.

Μέχρι τώρα δεν είδαμε κρούσματα μη είσπραξης ρευστού για τους παίκτες του οχετού, άρα μας αφήνει στο μοναδικό συμπέρασμα… να καθαρίσουν από τη ντόπα.

Και με όλα αυτά τα κρούσματα καρδιακού σε ένα χρόνο (ο τελευταίος από γαστρεντερίτιδα βρέθηκε με μπαλονάκι) όλα δακτυλοδειχτούν τον Δρ. Θάνατο και τα μαγικά του φίλτρα. Συγνώμη λαστιχάρικα που δεν με κάνανε κουτό και πρόβατο για να πιστεύω ότι μαλακία σας πλασάρει ο κάθε Χατζιραούφ, Φούλης, Ιωνάς και η τρελοπαρέα…

Στα δικά μας όμως….

Το παιχνίδι πλησιάζει και η αγωνία κτυπά κόκκινο.

Σε 3 μέρες οι παίκτες μας θα μπουν στο Μαρακανά σαν λυσσασμένα σκυλιά και απέναντι τους θα αντικρίσουν μέσα από τις κατακόκκινες κερκίδες των Σέρβων, τους τρελούς Γαλάτες που θα κυματίζουν τις πράσινες σημαίες και θα χορεύουν για τη μοναδική Βασίλισσα.

Κάπου εκεί ο κάθε παίκτης θα καταλάβει γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο μεγάλη ομάδα, θα ξέρει γιατί πρέπει να νικήσουμε, θα μπορεί να λέει για αυτό τον κόσμο που ότι και να του πουν, ότι και να διαβάσει, αν δεν το ζήσει δεν μπορεί να το περιγράψει.

Κάπου εκεί θα σφίξουμε όλοι τα δόντια, θα αφήσουμε οικογένειες και παιδιά μακριά και θα χυθούμε στον πόλεμο.

Όχι, δεν θα νιώθουμε πόνο… τα τάκλιν θα είναι σαν χαϊδέματα και τα μάτια μας θα πετάνε φλόγες. Δεν είμαστε σαν και αυτούς, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη με το έτσι θέλω.

Εμείς ναυλώσαμε αεροπλάνα, νοικιάσαμε αυτοκίνητα, πήραμε πλοία, τρένα και λεωφορεία και να μαστε εδώ για να δούμε τους παίκτες με το τριφύλλι να μπαίνουν στο γήπεδο.

Για να δούμε στην δίπλα καρέκλα τον αδελφό μας και όταν μπει γκολ να το φωνάξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται μές`το Μαρακανά ούτως ώστε να αφήσουμε για πάντα τη φωνή μας να ταξιδεύει μέσα στα τσιμέντα αυτού του στολιδιού των Βαλκανίων, επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παντού !!

Θα σας δω εκεί αδέλφια, Μαρακανά σου ερχόμαστε.