Hoolifan: Πουτρας οn mini-tour!


Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια και χαρά σας χωρκανοί! Αρχίζουν σιγά σιγά τα πήγαινε έλα στο ΓΣΠ καιρός να ξαναπιάσουμε δουλειά!

Να στείλω τα εξιουζεμουά μου στους φανατικούς αναγνώστες της στήλης για όλο αυτό τον καιρό που έμεινα μακριά τους. Παρακαλώ οι πράξεις υστερίας και αλλοφροσύνης όπως σταματήσουν πάραυτα μεχ μεχ μεχ

Πανίκκο μου ήρθα πίσω ανανεωμένος χαλαρωμένος έκαμες κανένα καινούργιο τατουάζ που θέλεις να με ενημερώσεις? Τον Ευστάθιο μήπως στο δεξί κωλομέρι?

Πιππιλίδη μου ήρθα πίσω ανανεωμένος χαλαρωμένος και προπάντων επειδή σου αρέσει…μαυρισμένος!

Που λέτε έκανα την έρευνα μου και κατάλαβα γιατί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι της αελ μετά από 10 χρόνια πήγαν μόνο 30 οπαδοί. Στο αεροδρόμιο ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν πάνω από 1000 άτομα αλλά βλέπετε πήγαν ….με ληγμένα διαβατήρια. 10 χρόνια αχρησιμοποίητα !!

Αμ οι άλλοι οι ευρωπαίοι, ο φόβος και ο τρόμος της Ευρώπης !. 40 άτομα δίπλα στο παράρτημα. Έλεος. Αποερλ – πουτρας on mini-tour!

Αφού για να πάνε από το ξενοδοχείο στο γήπεδο έκαναν πορεία 2 βέσπες και ένα μινούι. Μιλάμε έγινε το έλα να δεις.

Συνθήματα ( εφωνάζαν συνέχεια εεεεεε όπως όταν φωνάζουν όταν δεν τους δίνει φαουλ), επίναν μπύρες (πήραν μια του λίτρου και ποτήρια πλαστικά να γύρνουν), πουρούες ( σιγανές βέβαια πόσο να ακουστούν εκείνες της βέσπας) και φωτοβολίδες!

Άκυρο δεν ήταν φωτοβολίδες ήταν εκείνο που το πατάς μέσα και κοκκινίζει και ανάφκεις το τσιγάρο σου! Το πήραν από το μίνι

Είχε και 2 αποελίστες ετσακωθήκαν πάνω στη βέσπα ποιος εν να κάτσει παράθυρο…
Η αστυνομία σταμάτησε 3 φορές την τρελή πορεία για να τους κάνουν συστάσεις. Τους είπαν …να πηγαίνουν πιο γρήγορα αν θέλουν να φτάσουν τον αγώνα. Μα πόσα να πιάσει το μινούι κυρ αστυνόμε μου!

Έφυγε και ο Μπουαζά τελικά. Τούτη την φορά ενημέρωσε μας. Ή μάλλον ενημερώσαμεν τον εμείς.

Μου άρεσε πολύ η πειθαρχική επιτροπή. Πάντοτε ενθουσιάζομαι με πράγματα που αγνοούσα την ύπαρξη τους.
Όποιος μου πει την τελευταία φορά που έφαγε πρόστιμο παίχτης της Ομόνοιας από αυτήν την επιτροπή κερδίζει μια φουσκωτή κούκλα ΧατζηΡαούφ διαφόρων χρήσεων.

Θυμάμαι και εγώ μια φορά που με πήραν τηλέφωνο ότι ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο σηκώθηκα αμέσως από το κρεβάτι και άρχισα….να πακετάρω τα ρούχα μου!

Παιδιά είπαμε πίνουμε λίγο παραπάνω από το κανονικό, στρίβουμε και κανένα τσιγαράκι αλλά ακόμα κάποια εγκεφαλικά μας κύτταρα αρνούνται να αποδεχτούν την μοίρα τους και δεν λένε να κορτώσουν ακόμα. Είπαν του ότι εν άρρωστος ο παπάς του τζαι τούτος επακκέταρε όλα του τα πράγματα, έπιασε την οικογένεια του και πήγε τρέχοντας στο αεροδρόμιο έκανε ένα ταξίδι τόσων ωρών και δεν του πέρασε από μυαλό να στείλει ένα μήνυμα??? Τι τόσο βιαστικός ήταν, τόσο σοκαρισμένος?

Τι να σας πω. Αφού που την βιασύνη του αντί να φορτώσει την δική του οικογένεια εφόρτωσε την κυρία Μαρία του γείτονα και τον πρίχτη το γιο της

Αnyway. Thanks for the memories ρε Μπουαζά.

Υ.Γ Και το βράδυ, στο Βελιγράδι….

Υ.Γ 2 Καλύτερα μερικές πικρές αλήθειες παρά πολλά γλυκιά ψέματα. Αυτό αφιερωμένο σε μερικούς που δεν μπορούν να διαβάσουν την αλήθεια. Αποφεύγετε το τριφυλλι νετ.

Υ.Γ 3 Παίζει καμιά απάντηση για τις αιτήσεις μας? Να το αφήκουμε ως πάρατζι? ΟΚαyyyy άτε ρε byeeeee μιλούμεν.