Σαφώς πιο βελτιωμένη


Με πολύ καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το τελευταίο φιλικό, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με τη Βίλλεμ η οποία έδωσε τα πάντα για να μην φύγει ηττημένη από τη Λευκωσία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  χωρίς να πατήσουν στο “φουλ” το γκάζι είχαν ως πρώτιστο στόχο να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ενώ ήταν φανερό ότι είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παιχνίδι στη Σερβία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε (σχεδόν)με ενδεκάδα Ευρώπης, και εκτός από 2-3 εξαιρέσεις (Μαρκάσα, Καρυπίδης, Φρέντι) οι οποίες φαίνεται ότι αποτελούν ακόμη ερωτηματικό, η αρχική εντεκάδα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα είναι έτοιμη. Έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Στα του αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με σκοπό να κρατήσει μπάλα στο πρώτο μέρος αλλά και να δουλέψει την κυκλοφορία της. Κάτι που πέτυχε σε αρκετά ψηλό βαθμό αφού εκτός από το το ένα γκολ που σημείωσε, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αφού ο Νεόφυτος Λάρκου άλλαξε αρκετά την εντεκάδα. Έτσι  σε μια ανύποπτη φάση και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Βίλλεμ έπιασε στον ύπνο την άμυνα μας και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στη συνέχεια το τριφύλλι ανάλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Συνοψίζοντας η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πιο καλή από την αντίπαλο της (είναι καλύτερη ομάδα γενικά) και έδειξε διάθεση, συγκέντρωση και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Στοιχεία που θα κρατήσουμε από το τελευταίο φιλικό. Γενικά θα λέγαμε ότι έκαναν μια καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει Ερυθρού Αστέρας. Περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι μέσα στο Μαρακανά θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Γυρίζουμε λοιπόν σελίδα και όλο το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα πλέον στρέφει την προσοχή του στη (Μεγάλη) Πέμπτη.