Και πάλι στα ύψη οι τιμές


Τσιμπάνε οι τιμές για το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας κάνοντας δύσκολο το έργο όσων θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της. Για άλλη μια φορά οι επίσημες εκδρομές δεν κατορθώνουν να αφουγκραστούν τις οικονομικές δυνατότητες του μέσου οπαδού της ομάδας μας.

Όταν για μια εκδρομή της μιας διανυκτέρευσης οι τιμές ξεκινάνε τα μονόκλινα από 659 ευρώ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και φτάνουν τα 730 ευρώ για τα ξενοδοχεία 4 αστέρων δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να καταλάβει ότι κάποιος βγάζει γερά φράγκα στη πλάτη του λαού.

Ο κόσμος διψάει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στην Ευρώπη και αυτό το αποδεικνύει κάθε φορά. Οι επίσημες εκδρομές μπορεί να μην γεμίζουν όμως στο γήπεδο πάντα θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες περισσότεροι. Και αυτό λέει ότι ο κόσμος προσαρμόζει το ταξίδι του στις οικονομικές δυνατότητες του. Θα αλλάξει αεροπλάνα τραίνα και λεωφορεία θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο όμως θα καταφέρει στο τέλος να βρεθεί στο γήπεδο. Όταν με 100 ευρώ πας Θεσσαλονίκη και έρχεσαι και με άλλα 99 πας με λεωφορεία στο Βελιγράδι διανυκτερεύεις εκεί και γυρνάς την επόμενη ε τότε καθάρισες με το  1/3 της επίσημης εκδρομής

Κουραστήκαμε να τα λέμε. Βοηθήστε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα. Βγάλτε εκδρομές στα μέτρα του λαού μας και θα δείτε ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτά τα πακέτα. Μην περιμένετε όμως στήριξη με τιμές που αγγίζουν σχεδόν το ένα μηνιάτικο.