Βήμα φιλάθλου: Για τις τιμές εισιτηρίων


Γεια σας αδέρφια και σύντροφοι, γράφω αυτό το email όχι για να προβοκάρω τον οποιονδήποτε αλλά κάθε χρόνο τα λέμε και κάθε χρόνο το ίδια. Λέμε κάθε χρόνο ότι φέτος είναι η χρονιά για το άλμα στην Ευρώπη, ένα άλμα που τελικά δεν γίνεται για διάφορους λόγους. Στόχος του άρθρου αυτού δεν είναι να αναλύσει τους λόγους που δεν γίνεται το άλμα αυτό αλλά πως αντιμετωπίζεται ο τρίτος γύρος του europa league από το συμβούλιο της ομάδας μας. Από την τιμή του εισιτηρίου δείχνουν ότι δεν το πιστεύουν ότι θα προχωρήσουν και πιο πέρα. Με 30 ευρώ εισιτήριο είναι μια τιμή που σε τέτοια εποχή είναι δύσκολο κάποιος να τα δώσει , όσο αγάπη και να έχει για την ομάδα , αν ξέρει ότι αν τα δώσει δεν θα έχει να πληρώσει το ρεύμα πως να τα δώσει.?? Αν το συμβούλιο πίστευε στην ομάδα θα μπορούσε να περιορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 20 ευρώ , να γεμίσει το στάδιο και στον επόμενο αντίπαλο άλλα 20 και να πάρει περίπου το ίδιο ποσό.

Εδώ και χρόνια από την τιμή του εισιτηρίου είναι σαν να σου λένε ότι , αφού είναι το τελευταίο παιχνίδι στο europa league ας πιάσω ότι πιάσω και βλέπουμε, με άλλα λόγια αρπαχτή!! Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα κύριοι του συμβουλίου, αν έχεις βλέψεις όντως να περάσεις στην επόμενη φάση μείωσε την τιμή του εισιτηρίου, να γίνει ένα sold out και να έχεις ένα γήπεδο καμίνι, από την μέχρι τώρα τιμή βλέπω προσωπικά την πώληση 10 000 εισιτηρίων ίσως και ελαφρός περισσότερα, όσο για το sold out μοιάζει σχεδόν αδύνατο. Εδώ λοιπόν ξεκινούν τα απλά μαθηματικά με 30 ευρώ το εισιτήριο και 10 000 θα έχει μικτά έσοδα 300 000 ευρώ. Με 20 ευρώ εισιτήριο και 17 000 κόσμο( για να μην πούμε περισσότερο ) τα μεικτά έσοδα είναι 340 000 + το μεγάλο όφελος του να βρίσκονται στις κερκίδες 7000 περισσότεροι οπαδοί + ότι θα τύχει εκτίμησης από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν τα γράφουμε όλα αυτά για 10 ευρώ αλλά αν υπολογιστεί το κόστος μιας τετραμελής οικογένειας τα 10 μπορεί να φτάσουν τα 40! Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κύριοι δεν αποτελείται από την “ελίτ” της κοινωνίας ούτε από “επιχειρηματίες” και αστούς όπως τους απέναντι, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο μισθωτός, ο υπάλληλος , ο εργάτης , ο μαθητής, ο φαντάρος, ο φοιτητής, ο αγρότης, ο εργάτης και κυρίως ο άνεργος που αυτός έπρεπε να τύχει ειδικής μεταχείρισης αφού πρέπει να τον κρατήσεις στο γήπεδο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτόν είναι βάλσαμο στις πληγές του! Διώχνοντας τον από το γήπεδο ,με τις τιμές αυτές, το κάνεις να νιώθει ακόμα πιο άσχημα.!! Ο κόσμος είναι τιμωρός! Αυτό να μην το ξεχνάτε!!