Χαμένος στ’ όνειρο: Αν δεν σου κλέψουν την περηφάνια είσαι νικητής


Γεια σας αδέρφια Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες μόνο!! Να συστηθούμε για αρχή, μιας και πήρα το βήμα, να ευχαριστήσω αυτούς που μου δίνουν την ευκαιρία να εκφράζω εδώ τη γνώμη μου. Στις μέρες μας δυστυχώς θεωρείτε προτέρημα αυτό. Με το «Χαμένος στ’ όνειρο» θα τιτλοφορείται κάθε μου άρθρο, όχι για ιδιαίτερο λόγο, απλά γιατί στο όνειρο αυτό νιώθω χαμένος.

Η Ομόνοια για μένα είναι περήφανη έννοια και το λέω με κάθε σοβαρότητα. Δεν μπορεί να πληγώσει τη δική μου περηφάνια η όποια δύσκολη σεζόν διανύει η ομάδα. Αυτό να το κρατάτε και εσείς γιατί αδέρφια ότι και να γίνει, αν δεν σου κλέψουν την περηφάνια θα βγεις στο τέλος νικητής.

xamenos st' oneiro Κατευθείαν στο ψητό
Αδέρφια μου θεωρώ μόνο τους Ομονοιάτες και πάνω απ’ όλα αυτούς που δεν ξενέρωσαν και δεν θα ξενερώσουν ποτέ. Αυτούς που το νιώθουν και γουστάρουν. Αυτούς που δεν λύγισαν στις πρώτες δύσκολες στιγμές. Αυτούς που δεν πουλήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία.

Χαμένος στ’ όνειρο λοιπόν, για τους φίλους απλά «χαμένος»
Και πολύ το γουστάρω να ‘μαι χαμένος στην Ιδέα Της. Γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι ούτε ο τίτλος, ούτε το πανηγύρι. Αυτή η ομάδα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και αν δεν είσαι αδερφός δεν μπορείς να το νιώσεις.

Πότε αισιόδοξος, πότε απαισιόδοξος εδώ θα είμαι να τα λέμε
Αυτό που δεν αλλάζει είναι η περηφάνια για την Ιδέα Της Ομόνοιας. Γιατί είναι αλλιώς να στα χώνουν αυτοί που σ’ αγαπάνε, και αλλιώς να τα ακούς από κάθε ευκαιριακό προπαγανδιστή αντι-ομονοιάτη.

Και μιας και μίλησα για αντι-ομονοιάτες
Εύχομαι αργό και βασανιστικό ξεφτίλισμα σε κάθε κοπρίτη που βγάζει τη γλώσσα του περίπατο και μιλά με αυτό τον τρόπο για την Ομόνοια. Με πολλούς αποδέκτες το τελευταίο μα πιο πολύ στον κάθε «Μίρο» που την είδε σοβαρός και ρίχνει τα βέλη του στην ομάδα μας.

Βεβαίως θα ήθελα κάτι άλλο
Αν με ρωτούσε κανείς πριν το παιχνίδι με τη Δόξα θα έλεγα με σιγουριά πως στην Ομόνοια θα το πάρουν επικοινωνιακά το μάτς. Πως? Για σκεφτείτε αν θα ήταν καλύτερα να κέρδιζε με ένα καθαρό 3-0, 4-0 η ομάδα μας χθες πως θα μιλούσε ο κόσμος της σήμερα για το παιχνίδι. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν να ανεβεί η ψυχολογία του κόσμου και η κίνηση στα διαρκείας. Ναι, από ένα απλό φιλικό. Έτσι το βλέπω, συγχωρέστε με αν βγω λανθασμένος. Τα περί ζέστης και κατασκοπίας δεν μ’ αρέσουν και πολύ. Θα γούσταρα να δω ξεμούδιασμα με τέρματα.

Καλή σας βδομάδα

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]