Να ποιοι είναι οι ΕΛΑΜίτες


stavros malas

Η υπομονή έχει και τα όρια της. Σας ακούμε να βρίζεται και να κατηγορείτε εδώ και καιρό. Και για πολύ καιρό μιλήσατε ώρα να μιλήσουμε εμείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με χρέη πέρα από κάθε φαντασία που δημιουργήθηκαν από τις κακοδιαχειρίσεις αυτής της διοίκησης και όμως μοναδικό μέλημα μερικών είναι να κλείσει η ΘΥΡΑ 9. Λες και η ΘΥΡΑ 9 ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση λες και η ΘΥΡΑ 9 μοίραζε και έσπαζε συμβόλαια τόσο καιρό.

Όσο μερίδιο και αν έχει για τα προστιματα λόγο επεισοδίων δεν μπορούν να συγκριθούν τα ποσά ούτε καν με ένα μέρος από τις μίζες που πήρανε στη πλάτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προπονητές, σκάουτερς, έφοροι και λοιπά λαμόγια. Ασελγείτε στην πλάτη μας πολύ καιρό και ακόμα και σήμερα στη πιο κρίσιμη μέρα του σωματείου η έννοια σας ήταν να λασπολογείτε και να εξυβρίζετε την ΘΥΡΑ 9 και να απαιτείτε το κλείσιμο της.

Στη σημερινή συνέλευση εντεταλμένα μέλη αυτού του σωματείου τόλμησαν να παρομοιάσουν την ΘΥΡΑ 9 με το ΕΛΑΜ και τους πορτοκαλλί. Ε δεν θα σας αφήσουμε να ρίχνεται την λάσπη σας ανενόχλητοι. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεστε να ξεστομίζετε τέτοιες ύβρεις. Η ΘΥΡΑ 9 έχει σκοπό ζωής της να πολεμήσει τους φασίστες αυτούς που μερικοί «άλλοι» ποτέ δεν τόλμησαν να τους αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα αυτοί οι νοσταλγοί του ολετήρα Χίτλερ να μετρούν μερικές χιλιάδες μέλη στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. Η θύρα 9 έχει και έργο να δείξει από την αντιφασιστική της δράση και από την αντιρατσιστική της δράση. Δράση που εσείς εσκεμμένα αποκρύπτετε και ποτέ δεν κάνετε λόγο στις αναφορές σας.
Λοιπόν κύριοι που μας έχετε στην απέξω και θέλετε να αποφασίζετε εσείς για το μέλλον του σωματείου μας. Σας ρωτάμε ευθέως!

Τι κακό υπάρχει δηλαδή στο να είμαστε σαν το ΕΛΑΜ?
Τι κακό υπάρχει δηλαδή στο να είμαστε σαν τους πορτοκαλλι?

Σας ρωτάμε με πολλή δόση ειρωνείας και ζητάμε απαντήσεις. Γιατί βλέπουμε μια χαρά τα πάτε με τους πιο πάνω.
ΟΤΑΝ ο γιος του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΣ για τις επόμενες προεδρικές εκλογές ο Διονύσης Μαλάς είναι περήφανο μέλος των πορτοκαλλί Ε ΤΟΤΕ γιατί είναι τόσο κακό να τους μοιάζει και η ΘΥΡΑ 9??

Όταν ο γιος του υποψηφίου σας δηλώνει σε τόπους κοινωνική δικτύωσης όπως το facebook «Λευτεριά στον Κωνσταντίνο»(δείτε φωτογραφία) που δεν είναι άλλος από τον δηλωμένο Ελαμίτη με το παρατσούκλι Σπαρτιάτης που μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς την κερκίδα της Ομόνοιας σε αγώνα απερλ- ΟΜΟΝΟΙΑ ε τότε ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΕ?

Ο γιός του υποψηφίου σας ενστερνίζεται τις απόψεις των ελαμιτών? Το “εδώ είναι ελλάς αλλάξτε χώρα” είναι από τα αγαπημένα του? Ποια η δική μας αμαρτία ρε και μας πολεμάτε με τόσο μίσος όταν για τους δικούς σας υποψηφίους χαλαρώνετε τα κριτήρια ?? Μιλήστε ρε. Όταν σημερινά δημοσιεύματα μιλούσαν για τον καιρό που οι εοκαβιτατζήδες έστησαν στο τοίχο τον Σταύρο Μαλά άραγε γνώριζαν ότι ο γιός του σήμερα πάει στις κερκίδες με τους νοσταλγούς και τους υμνητές αυτών των καταστάσεων ή απλά έβγαζαν ένα δημοσίευμα να κάνουν καλύτερη την εικόνα του υποψηφίου που δεν εκφράζει τον κόσμο του Ακελ και το γνωρίζετε.

Όταν το κόμμα σας κατεβάζει υποψήφιο που ο γιός του είναι μέλος σε γκρουπ στο facebook το αποελ.νετ(δείτε εδώ) που όλοι μέρα και όλοι νύχτα βρίζει τον πρόεδρο της δημοκρατίας, που είναι μέλος σε γκρουπ(δείτε εδώ) Τζαι εγώ γαμω την ΟΜΟΝΟΙΑ (εν μικρή η τσουτσου σου ρε να γαμήσεις την ΟΜΟΝΟΙΑ), όταν ο γιός του υποψηφίου σας απαντά σε ερωτήσεις στο facebook ποιο είναι το καλύτερο κόμμα το ΔΥΣΗ, ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα, Το αποελ,(Δείτε φωτό) Ε ΤΟΤΕ ποιοι είσαστε εσείς ρε που θα κατηγορήσετε εμάς και θα μας αφήσετε έξω από τις αποφάσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Άραγε θα ψηφίσει καν τον πατέρα του τώρα που τον πρότειναν οι κακοί κομουνιστέ?

Ποιοι είσαστε εσείς που θα μας κρίνετε εμάς. Ποιοι είσαστε εσείς οι 300 οι εκλεκτοί που συμπεριφέρεστε λες και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το τσιφλίκι σας και αφήνετε έξω από τις αποφάσεις άτομα που η μόνη τους ασχολία και έγνοια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν είμαστε αρκετά ομονοιάτες για εσάς αλλά το να βάζετε υποψηφίους για τις προεδρικές πατεράδες των πορτοκαλί και φίλων των ελαμιτών είναι εντάξει?

Κρίμα ρε κρίμα για την κατάντια σας. Ποτέ σας δεν είχατε τα καρύδια να αντιμετωπίσετε τους φασίστες όπως αντιμετωπίζετε τους δικούς μας οπαδούς. Ελαμιτες και πορτοκαλλί είστε εσείς ξεπουλημένοι. Άντε να πείσετε τους ομονοιάτες να σας ψηφίσουν τώρα(εκεί που έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου). Καλά να πάθετε…