Μην είστε απόλυτοι.


Αγαπητοί φίλοι

Διαβάζω με προσοχή καθημερινά σχεδόν όλα σας τα άρθρα και πραγματικά παρα τη διάφορά ηλικίας με βρίσκω να συμφωνώ μαζί σας σε πολλές σας θέσεις. Σας αντιλαμβάνομαι πλήρως όταν λέτε ότι για σας η Ομόνοια είναι η αρχή και το τέλος γιατί τα συναισθήματα τα δικά μου όσον αφορά την ομάδα μας δεν διαφέρουν και σε μεγάλο βαθμό απο τα δικα σας. Είσαστε όμως απόλυτοι και αυτά που δικαίως καταλογιζετε στους άλλους έρχεστε εσείς με τα γραφόμενα σας αλλά και τις πράξεις σας να επιβεβαιωσετε σε μας  ¨τα αρνια¨ ότι δεν διαφερετε και πολύ απο αυτούς που κατηγορατε.

Πρώτον διεκδικειτε το τίτλο του σούπερ Ομονοιατη και όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας δεν είναι λέτε τόσο Ομονοιατης όσο εσείς. Εσείς δηλαδή όπως και οι άλλοι φυσικά που δεν σας κάνουν μελοι βγάζετε στη φορά το Ομονοιατομετρο και όπου κάτσει η μπίλια. Αγαπητοί  φίλοι πήγα δυσμενή γιατί ήμουν Ομονοιατης,εφα πολύ ξύλο γιατί ήμουν Ομονοιατης ακόμα και καθηγητές μου με βαθμολογουσαν διαφορετικά γιατί ήμουν Ομονοιατης. Δεν έχω όμως κανένα δικαίωμα να θεωρώ τον εαυτό μου πιο Ομονοιατη απο σας η οποιονδήποτε άλλο, είτε μέλος του Δ.Σ, είτε μέλος της Ομόνοιας,είτε απλό οπαδο.

Δεύτερο έχετε εμμονές που έστω και αν έχετε δίκαιο το χάνετε λόγω των- με απεριόριστο ζήλο- προσπαθειών σας να περάσετε αυτο που εσείς θέλετε. Δεν γίνεται δηλαδή ότι κάνει η διοίκηση να είναι πάντα λάθος. Όλοι ξέρουμε ότι έκαναν τρομερά λάθη που έφεραν την Ομόνοια σε άσχημη οικονομικά θέση.Μήπως είναι κάποιος τόσο βλάκας που να ρισκάρει 20 εκατομύρια προσωπικά του λεφτά γιατί ήθελε να τουμπαρει την ομάδα; Δεν είναι κι ´αυτός για την αγάπη του για την Ομόνοια που τα έδωσε;

Τρίτον σε κάθε σας άρθρο η ανακοίνωση ως επί το πλείστον τελειωνετε με μια απειλή.¨θα μας βρείτε μπροστά σας¨,¨θα μας νοιωσετε εντονα¨,¨θα νοιωσετε το θυμό μας¨ και άλλα πολλά που τώρα δεν θυμάμαι.Πρέπει να ξέρετε ότι απο το 1948 όλα αυτά τα φασιστοειδη υποκείμενα έτσι μας απειλούσαν και το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουν το μισό πληθυσμό της Κύπρου Ομονοιατες.

Αυτο που θέλω να σας πω είναι ότι έχετε δίκαιο. Μην το χάσετε όμως λειτουργώντας λανθασμένα. Τώρα είναι η ώρα για κάθε Ομονοιατη να αφήσει πίσω του τις λύπες,τις απογοητευσεις,τις οποιεσδήποτε διαφορές και να πράξει αυτο που είναι καλό για τη μεγάλη μας αγάπη. Τώρα είναι η ώρα των αντρίκιων αποφάσεων και όχι του κλεφτοπολεμου. Τώρα φίλοι μου είναι η ώρα να πούμε σήμερα δεν θα φάμε πίτσα και τα λεφτά αυτά θα τα δώσουμε σ´αυτους που έκαναν λάθη και μας έφεραν σ´αυτη την κατάσταση και κινδυνεύουμε να χάσουμε το μεγάλο μας έρωτα.

Μην ξεχνάτε ότι τα γέλια υποκείμενα οι ακατανομαστοι χαίρονται που μας βλέπουν έτσι και περιμένουν πως και πως να μας ρίξουν στο γκρεμμό.

Προσωπικά δεν θα τους κάνω τη χάρη.Θα τους πω να πα να γ@@@@@@@ φασιστακια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα εδώ για να θυμίζει σε σας στα παιδιά σας και εγγόνια σας ότι όταν εμείς φωνάζουμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ είναι ώρα να τρεξετε στις μαμάδες σας.

Εκτιμώντας τη δουλειά σας

Γ.Κ