Τέρμα στις ουρές.


ekloges omonoia

Να αλλάξει το πεπαλαιωμένο σύστημα πληρωμής. Την άποψη μας για τη διαδικασία εγγραφής μελών την έχουμε πει χίλιες φορές και δεν θα σταματήσουμε να την λέμε μέχρι να αλλάξει. Το άρθρο μας αυτό αναφέρεται στις ουρές που παρατηρούνται σε κάθε γενική συνέλευση από τα υφιστάμενα μέλη που στοιβάζονται για να τακτοποιήσουν τις καθυστερημένες τους συνδρομές.

Το γιατί υπάρχουν καθυστερημένες συνδρομές μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους και ένας από αυτούς ίσως να είναι και η πλήρης αδιαφορία των μελών για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σωματείο. Αν είναι για αυτό το λόγο τότε βγαίνει στο προσκήνιο άλλη μια αδυναμία της όλης διαδικασίας που δεν διαγράφει μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τις συνδρομές τους.

Αν ο λόγος όμως της μη καταβολής των συνδρομών είναι ο τρόπος είσπραξης που διατηρεί το σωματείο ε ναι τότε πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και σε αυτό το κομμάτι. Δεν γίνεται ρε παιδιά εν έτη 2012 να γυρίζει ο συμπαθητικός γεροντάκος με το μηχανάκι για να μαζεύει τα δεκαπεντάευρα. Το γνωρίζουμε πως υπάρχουν μια μικρή μειοψηφία που πληρώνει με αυτόματες τραπεζικές εντολές και θέλουμε αυτές οι εντολές να γίνουν όσο το δυνατό περισσότερες. Να ξεγνοιάζει και το συμβούλιο και ο εισπράκτορας να ξεγνοιάζει και το μέλος από τις οικονομικές υποχρεώσεις τους

Το διαδίκτυο παιδιά. Το μεγαλύτερο όπλο την σήμερον ημέρα πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Χαιρετίζουμε την αγορά εισιτηρίου διαρκείας που μπορεί να κάνει ο κάθε ομονοιάτης από το σαλόνι του σπιτιού του. Να γίνει όμως και παρόμοια διαδικασία για την πληρωμή των μηνιαίων εισφορών όπου με μεγάλη ευκολία να μπορεί να χρεώνει το μέλος την πιστωτική του και να ξεμπερδεύει.

Θέληση πρέπει να υπάρχει. Όλα γίνονται φτάνει να το θέλουμε. Να γίνουμε ένα σύγχρονο σωματείο με σεβασμό στις ρίζες μας και στις καταβολές μας αλλά να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερες ευκολίες και στους «πελάτες» μας που σε αυτή τη περίπτωση είναι τα μέλη και οι λοιποί ομονοιάτες αλλά και στους εαυτούς μας βλέπε διοίκηση.