Ισραηλίτες δημοσιογράφοι στο «Ηλίας Πούλλος»


Η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Ισραήλ, η «Maariv», βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στις εγκαταστάσεις του «Ηλίας Πούλλος», προκειμένου να συνομιλήσει με τους τρεις Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Οχάντ Λεβίτα και Οζ Ράλι.
Στη γειτονική χώρα θεωρούν τιμητικό το γεγονός πως τρεις συμπατριώτες τους βρίσκονται στο ρόστερ της Ομόνοιας, ενώ οι Ισραηλίτες δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Maariv», που επισκέφτηκαν το προπονητικό μας κέντρο, έδειξαν ότι τρέφουν μεγάλη εκτίμηση τόσο για την ομάδα μας όσο και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Απ’ την πλευρά τους, οι τρεις ποδοσφαιριστές μας, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία τους στην Ομόνοια, ενώ επεσήμαναν, τόσο τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας που έχουν συναντήσει, όσο και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Κολακευτικά ήταν τα σχόλια και για τον κόσμο της ομάδας μας, για τον οποίο δήλωσαν γοητευμένοι.
Επίσης, οι νεοφερμένοι Λεβίτα και Ράλι επεσήμαναν ότι στην ομάδα μας νιώθουν σαν στο σπίτι τους, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκονται στην Κύπρο και πως ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Η συνέντευξή των τριών ποδοσφαιριστών μας θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα του Ισραήλ την ερχόμενη βδομάδα.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

omonoia.com.cy