Απολογισμός για τα μπάζα


Θα θέλαμε να σχολιάσουμε μερικά αποσπάσματα από την ανακοίνωση του ανίκανου πρόεδρου Μιλτιάδη Νεοφύτου, αφού με τα τόσα λάθη δεν μπορεί ούτε στον δικό του απολογισμό να τα κρύψει, όσο καλά και αν την γράψανε κάποιοι.

Αν δεν υπάρξει συλλογική προσπάθεια και εντατική δουλειά δεν θα έχουμε αποτέλεσμα. Γι’ αυτό αποφάσισα να υποβάλω ξανά τον εαυτό μου, μαζί με ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό, στη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Συλλογική προσπάθεια ζητά ο άνθρωπος που έκλεισε τις πόρτες προς τους οπαδούς της ομάδας. Τσακωμένος με όλα τα μεγάλα Συ.Φι. και την Θύρα 9, ενώ έχει απογοητεύσει και το υπόλοιπο κομμάτι κόσμου που δεν υπάγεται κάπου. Γι`αυτό αποφάσισε να υποβάλει τον πετυχημένο κερδοφόρο συνδυασμό του για άλλη μια φορά. Σας ευχαριστούμε.

Πιστέψτε με, η αποχώρηση από τα Διοικητικά για μένα και τους συνεργάτες μου θα ήταν λύτρωση.

Μην παίζεις με τον πόνο μας. Λύτρωση έρχεται μετά από μαρτύριο… και το μαρτύριο το περνάμε εμείς και όχι εσύ, γι`αυτό τις παπαριές αλλού. Μάρτυρας είμαι εγώ, ο δίπλα μου, ο απέναντι μου, ο αδελφός μου και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σύνολο της και όχι εσύ που προσπαθείς να την κλείσεις.

 

Στα πιο κάτω απλά θα πάμε στους τίτλους της κάθε παραγράφου αφού πιστεύουμε μιλάνε από μόνοι τους.

Α. Αγωνιστική αστάθεια

Β. Διαιτησία

Γ. Δικαστική

Δ. Πρόστιμα

Ε. Άλλα αθλήματα

 

Πως μπορείς να μιλάς για πετυχημένο συμβούλιο άμα όλη σου η ομιλία μιλάει για προβλήματα που είναι εκεί, λάθος χειρισμούς, ανικανότητα να προστατέψεις την ομάδα και γενικά θυμίζει ήττα!!! Μάλιστα δίνει την εντύπωση ότι δεν έχετε εις γνώση τους αυτός και το διοικητικο του συμβούλιο το τι πραγματικά συμβαίνει και νομίζει ότι έχει κάνει αρκετά. Δε λέμε, ίσως τόσα να μπορείτε, αλλά έχει κόσμο που μπορεί περισσότερα και γι`αυτό είμαστε σίγουροι και απόλυτοι.

ΥΓ- Μέσα στον απολογισμό του δεν μιλάει καν για το οικονομικό κομμάτι !!!