Επαναλαμβανόμενη έκθεση δικαιολογιών


miltiadis neofytou

Ακούγοντας την σημερινή ομιλία του προέδρου Μ. Νεοφύτου στην Γενική Συνέλευση [Διαβάστε Εδώ] καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει πρόθεση ανάληψης ευθυνών από τους διοικούντες για την οικονομική και όχι μόνο εξαθλίωση του σωματείου επί της προεδρίας τους. Αντί αυτού παρατηρούμε την ίδια έκθεση δικαιολογιών για την τροπή που πήραν τα δεδομένα στην ομάδα μας. Θλιβόμαστε να παρατηρήσουμε επίσης την έλλειψη αντικειμενικότητας στα λεγόμενα του προέδρου προβάλλοντας μονόπλευρα τις πτυχές της αποτυχίας, ρίχνοντας έστω και έμμεσα ευθύνες στον ίδιο τον κόσμο της Ομόνοιας.

Με τέτοιες ανακοινώσεις πρόεδρε το μόνο που επιταχύνεις είναι να επιβεβαιώνεις όλους εμάς που πιστεύουμε πως η διεκδίκηση της προεδρίας για την επόμενη διετία έχει ως μοναδικό στόχο την μείωση των προϋπολογισμών του σωματείου με την ελπίδα πως θα επιστρέψουν στις τσέπες σας τα λεφτά που βγήκαν και χάθηκαν σε λάθος χειρισμούς των προηγούμενων ετών.

Τόσο η στάση του προέδρου, όσο και οι ανακοινώσεις του σωματείου για την Γενική Συνέλευση μας προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει την επόμενη διετία σε περίπτωση επανεκλογής του συνδυασμού Μ. Νεοφύτου και σε καμία περίπτωση δεν καταθέτουν οι ανακοινώσεις αυτές, πλάνο με όραμα για την εξόφληση του ελλείμματος που δημιουργήθηκε την τελευταία 4ετία στο σωματείο.

Απλά τα πράγματα.. Οι κύριοι μας ξεκαθάρισαν για άλλη μια φορά πως δεν θα διστάσουν να ρίξουν την Ομόνοια σε ακόμη μεγαλύτερη μιζέρια με στόχο να καλύψουν όσα μπορούν οικονομικά και να σώσουν τις τσέπες τους…!!!