Περιμένουμε τοποθετήσεις !!


Όσα και αν πούνε οι οργανωμένοι, ότι και αν ακούσεις κάποτε, κάθεσαι και λες… μπορεί να μπήκε λίγο αλατάκι, λίγη σάλτσα, να παραφουσκώθηκε η ιστορία… μπορεί.  Όπως και να το κάνουμε, δικαίωμα είναι στον καθένα να έχει τις αμφιβολίες του.

Να όμως που η διοίκηση μας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έρχεται να αποκαταστήσει το όνομα της Θύρας 9 απαντώντας προς όλους, ναι είμαι τόσο χάλια στην οργάνωση όσο ακούγεται.

Μιλάμε φυσικά για το θέμα των μελών. Για τα μέλη που ο ίδιος ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα κάνει αφού χαρακτηριστικά είπε : Φέρτε τις αιτήσεις σας και θα γινείτε μέλη!!

Οι αιτήσεις πήγανε και αυτό που έπρεπε να ήτανε καθήκον της διοίκησης (η εγγραφή νέων μελών), έγινε από 3ους.

Μετά από μία ανακοίνωση της Θύρας 9 για το όλο θέμα, αναγκάστηκε η διοίκηση να απαντήσει την επόμενη μέρα πρωί πρωί για τα όσα της καταλογίζουν οι οργανωμένοι.

Η ανακοίνωση της διοίκησης έλεγε με λίγα λόγια πως όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, θα ειδοποιηθούν μέχρι και τις 22/6/2012.

Έτσι περιμένοντας τις 22/6 για να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις, έρχεται η διοίκηση από μόνη της με νέα λιτή ανακοίνωση και μας λέει ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, θα αρχίσουν να ενημερώνονται τα νέα μέλη.

Έρχεται η Δευτέρα και ανακοίνωση δεν υπάρχει, ενημέρωση ούτε, έτσι επικοινωνούμε με παράγοντες της Θύρας 9 που μας εξηγούνε ότι καμία ενημέρωση δεν είχανε από την Διοίκηση. Μάλιστα μίλησαν με αρκετούς από τους υποψήφιους για μέλη και κανείς δεν είχε ενημέρωση.

Η διοίκηση έκρινε πρέπων να μην ασχοληθεί με το θέμα και απλά συνεχίζει τα προεκλογικά της και τις συνεντεύξεις παικτών…

Βλέπετε… το θόλωμα της όρασης είναι μεγάλο χαρτί για την πολιτική των ανίκανων. Αυτός που έχει ικανότητες μιλάει με έργα και αυτοί εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα.

Στην τελική όμως, αυτός που αποδυναμώνεται με όλη αυτή την άρνηση είναι η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ !!!