Θύρα 9: Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας


proponisi-gate9

Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η μέρα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας πλησιάζει και για ακόμη μία φορά το σκηνικό που έχει στηθεί μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θυμίζει! Από την μία ενώ η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε από το πρωί της Παρασκευής, εν τούτοις τα ονόματα ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρα με έγκυρες πληροφορίες να λένε ότι ο κύριος Μιλτιάδης Νεοφύτου πρόσθεσε άτομα στον συνδυασμό του μετά την λήξη της διορίας πράγμα που φυσικά είναι αντικαταστατικό και σίγουρα αντιδεοντολογικό.

Το ότι άτομα του περσινού συμβουλίου αρνήθηκαν στον κύριο Μιλτιάδη Νεοφύτου να μπουν στον συνδυασμό του και να παριστάνουν για αλλά δύο χρόνια τις γλάστρες , δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στο Δ.Σ του Σωματείου μας. Φυσικά ο σκληρός πυρήνας του προέδρου μένει και κάνουν όλους μας να ανησυχούμε για το μέλλον που προδιαγράφετε.

Από την άλλη 4 μέρες μόνο πριν την συνέλευση, οι αιτήσεις μελών όχι μόνο δεν εγκρίθηκαν αλλά ούτε μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν σε αυτό τον κόσμο που θέλει να γίνει μέλος για να έχει λόγο στις αποφάσεις που παίρνονται για την αγαπημένη μας ομάδα. Αλλά αυτό είναι που τους φοβίζει και αυτό πολεμούν, τις διαφορετικές ιδέες και όσους δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 προειδοποιήσαμε εδώ και βδομάδες ότι εάν δεν εγκριθούν οι αιτήσεις η συνέλευση της 30ης Ιουνίου θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ενάντια σε όσους εμπαίζουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συμπεριφέροντε λες και η ομάδα τους ανήκει.

Έτσι λοιπόν το ερχόμενο Σάββατο στις 09:30 το πρωί μαζευόμαστε έξω από την ΠΕΟ και διαμαρτυρόμαστε για την μη έγκριση των αιτήσεων αλλά και γι αύτη την απαρχαιωμένη διαδικασία έγκρισης που βάζει δείκτες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΜΟΥ με κριτήρια που μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ δεν είναι.

Καλούμε όλα μας τα μέλη, όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσους ονειρεύονται μια ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματική ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ που θα σαρώνει τα πάντα στο διάβα της , όσους θέλουν η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι η απόλυτη κυρίαρχος και όχι κομπάρσος του θεάτρου σκιών του Κου Κουτσοκούμνη να δώσουν το παρών τους και να ενώσουν την φωνή τους μαζί με την δικιά μας.

Στόχος μας μία ΟΜΟΝΟΙΑ που θα μάχεται από κάθε βήμα, για τα δίκαια του σωματείου και των οπαδών της. Μία ΟΜΟΝΟΙΑ που θα λυσσάει στην αδικία και δεν θα συμβιβάζεται με αυτή. Μία διοίκηση και ένα πρόεδρο που θα ξέρουν τι μας έκανε η ΚΟΠ, που θα πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑ ανεξαρτήτως αθλήματος και που γενικά θα είναι στην πρώτη γραμμή και όχι κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο τους.

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι ότι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ, θέλει και μπορεί να έχει λόγο στα του Σωματείου και δεν ανέχεται πλέον οι λίγοι ν’ αποφασίζουν για τους πολλούς !

ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy