Ο πρόεδρος είναι busy


Ο “busy” πρόεδρος της ομάδας μας δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ίσως να είναι και ο πρώτος πρόεδρος που καταφέρνει κάτι τέτοιο στα ιστορικά των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Μιλάμε για εξευτελισμό του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας μας, από κάποιον που δείχνει ότι δεν τον νοιάζει καν η ομάδα αλλά το χρήμα. Ο ίδιος πρόεδρος που κατάφερε να τσακωθεί αντί να κερδίσει τα ΜΜΕ, να τσακωθεί με την Θύρα 9 και να τον απαξιώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του απλού ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Ο ίδιος που μέσω της αναξιοκρατίας θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος (όπως δείχνει μέχρι τώρα το σκηνικό να είναι) και να απολαμβάνει την τιμητική θέση ως πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας στην Κύπρο, ενώ η ομάδα δείχνει κάθε χρόνο να πηγαίνει σε πιο βαθιά νερά εξαιτίας λαθών αυτουνού και της διοίκησης του.

Αυτός ο κύριος που θα έχει τα μούτρα να ζητήσει από τα μέλη στις 30 του μήνα να επανεκλεγεί, δεν είχε καν τον χρόνο (busy λέμε) να παρευρεθεί στη συνάντηση που ζήτησε ο μάνατζερ του Μακρίδη για να μιλήσουν για τις γνωστές εξελίξεις που διαδραματίζονταν με τον παίκτη μας και το Ουκρανικό ενδιαφέρων. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο πρόεδρος μας Μιλτιάδης Νεοφύτου  είχε την φαϊνή ιδέα να στείλει στη συνάντηση αυτή, ποιον?

Τον Χριστάκη Γεωργίου, ναι καλά διαβάσατε τον ίδιον που βγήκε προχθές σε συνέντευξη και πουλούσε φούμαρα… Τον ίδιο που είχε την ιδέα να προτείνει στην Στελλίτσα ως εκπρόσωπο Τύπου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ρε μα που πάτε? Τι θα καταντήσετε την ομάδα μας νομίσατε? Συγγενική εταιρία που μπαίνει για να φάει ο κάθε πικραμένος?

Καλά ο Χριστάκης γνωστός για τα λάθη του… και για τις παπαριές που λέει… δεν έκανε ποτέ κάτι κακό, δεν έφερε τον Ισραηλινό προπονητή Κύπρο, δεν είχε σκηνικό με πρώην παίκτη μας, δεν έφερνε παίκτες εν άγνοια του προπονητή, δεν δεν δεν… Ο πρόεδρος όμως από τη στιγμή που έβγαλε ανακοίνωση η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για λήξη συνεργασίας με τον Χριστάκη Γεωργίου και αυτός συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί, σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τον κόσμο, αντιθέτως ψεύδεται στην μάζα και νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

Όταν θα βρείτε χρόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ κύριε Μιλτιάδη ξαναβάζετε υποψηφιότητα…

Και ναι δεν θα σιωπήσουμε κύριοι, και όχι δεν είμαστε αντιδραστικοί. Εσείς είναι που κοροϊδεύετε με τις πράξεις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και αν το trifylli.net βγαίνει και τα λέει μαγκιά του. Δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε την ΟΜΟΝΟΙΑ χωραφάκι για τα παιγνίδια σας, πηγαίνετε αλλού να παίξετε γιατί σας βαρεθήκαμε. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ξέρει, γιατί αυτός ο κόσμος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι εσείς.